Survivor 5 - trailer 15/1: Σπαράζει στο κλάμα ο Κατσαούνης - "Την προδοσία δεν την συγχωρώ"

Χωρισμένη σε στρατόπεδα στην Μπλε ομάδα! Ο Στρακαστρούκας στο στόχαστρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 15/1: Σπαράζει στο κλάμα ο Κατσαούνης  -

Απόψε 15/1 το βράδυ το Survivor 5 επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με νέο απολαυστικό επεισόδιο, γεμάτο εντάσεις, τσακωμούς και αδρεναλίνη. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και τα κλάματα στην Μπλε ομάδα, ειδικά μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, την ώρα που οι Κόκκινοι περνούν ήρεμα τις ώρες τους πριν το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

Συγκεκριμένα, μετά των τσακωμό τους οι Μπλε είναι χωρισμένοι στα δυο και ο Γιώργος Κατσαούνης θα εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες εμφανώς στεναχωρημένος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Η επίθεση που του έκαναν την ημέρα που αποχώρησε η Παναγιώτα ήταν πολύ άσχημη.

Μετά λοιπόν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού το κλίμα στην ομάδα τους είναι ψυχρό, με τον Στρακαστρούκα να μιλάει για προδοσία, αλλά και για μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική του Μαρτίκα, κάτι που ανέφερε και η Σοφιάννα μετά από συζήτηση που είχαν.

Με λίγα λόγια από το σημερινό 15/1 επεισόδιο και έπειτα πρόκειται σίγουρα να δούμε απίστευτους καβγάδες ανάμεσα στους δυο άνδρες των Μαχητών, το θέμα όμως είναι ποια πλευρά θα πάρουν οι συμπαίκτες τους, λίγο πριν την φημολογούμενη είσοδο ηθοποιού από τον Σασμό.

Το αγώνισμα

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι ομαδικό και απαιτεί δύναμη, ενώ το έπαθλο θα είναι φαγητού, κάτι που θέλουν απεγνωσμένα και οι δυο ομάδες. Ποια θα καταφέρει όμως να το κερδίσει; Μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα έχουμε spoil!!

Αυτό είναι το trailer του Survivor 5