Survivor 5: Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Καλά πήγε αυτό...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Ο Βαλάντης είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor κι όχι αδίκως γιατί... ο Ατζούν ήξερε! Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Η αμοιβή του Βαλάντη στο Survivor

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Βέβαια, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο προκάλεσε πάλι πανικό (δείτε εδώ τι έγινε). Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα προλάβει να... πάρει κι άλλα λεφτά...

Κοκκινομάλλα με τατουάζ - Αυτή είναι η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και η Σουζάνα είναι 32 ετών ενώ ο Βαλάντης 46.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ίδια υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του και τον ακολουθούσε συχνά σε live εμφανίσεις του και πριν περίπου 1.5 χρόνο τον γνώρισε, με τον τραγουδιστή να γοητεύεται από την ίδια. Έτσι λοιπόν έγιναν ζευγάρι, ωστόσο επέλεξαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται όμως, ο Βαλάντης έχει γνωρίσει την αγαπημένη του στον στενό του κύκλο ακόμα και στην πρώην σύντροφο και μητέρα του γιου του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου, που φημολογείται ότι μπαίνει κι αυτή στο Survivor 5. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σουζάνα είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη, ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του και φροντίζει τις γάτες του.

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη φωτογραφίες

Survivor 5 η 32χρονη σύντροφος του Βαλάντη

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils