Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα η Παρασκευή Σταματοπούλου

Την "έχασαν" οι σωματοφύλακες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα η Παρασκευή Σταματοπούλου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Παρασκευή Σταματοπούλου έφτασε στην Ελλάδα συνοδεία των ανθρώπων της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια απέφυγε τα φλας των φωτογράφων, ωστόσο κάποια στιγμή απομακρύνθηκε και από τους σωματοφύλακες που βρίσκονταν στο πλευρό της.

«Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμη αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, τις ψυχικές. Με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Η Ασημίνα με παρακαλούσε να μην φύγω. Είναι από τους πιο δοτικούς και πρακτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Το βράδυ που γίναμε μούσκεμα ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Ξυπνάω, στάζω, για μία ώρα προσπαθώ να ανάψω τη φωτιά και δεν ανάβει. Ξυπνάει η Ασημίνα, η Σοφιάννα αρχίζει και κλαίει, έρχεται μπροστά, βγάζει το ταμπόν της, το πετάει στη φωτιά και βάζει φωτιά. Και νιώθω ότι μου έσωσε τη ζωή» , είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή της.

Οι φωτογραφίες από την άφιξη της Παρασκευής Σταματοπούλου μετά το Survivor 5

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απαθανάτισε την άφιξη της Παρασκευής Σταματοπούλου.

Παρασκευή Σταματοπούλου άφιξη αεροδρόμιο
Παρασκευή Σταματοπούλου Survivor 5

Τα στατιστικά της ψηφοφορίας που έβγαλε την Παρασκευή εκτός Survivor 5

Ολοκληρώθηκε η πρώτη "μεγάλη" εβδομάδα του Survivor 5 όπου περιλάμβανε πέντε επεισόδια, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι με... μεγάλη ανακούφιση!

Ήταν κρυφό μυστικό πως η παίκτρια των Μαχητών δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο! Άλλωστε το γεγονός πως είναι vegan δεν την βοήθησε καθόλου στην προσαρμογή της και η αποχώρηση ήταν μονόδρομος! Μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια αποκάλυψη βόμβα τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε επίτηδες την δεύτερη ασυλία για να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι. Κάποια παιχνίδια που σας έχουμε αποκαλύψει πως γίνονται από πέρσι ώστε να μην φαίνονται πολλές οι οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Πάντως η Παρασκευή ήταν όντως τελευταία στη ψηφοφορία. Τι θέση έλαβε ο καθένας όμως; Αρχικά να πούμε πως έγιναν δύο ξεχωριστές ψηφοφορίες! Η πρώτη ήταν της προηγούμενης εβδομάδας με υποψήφιους την Μυριέλλα Κουρεντή, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη! Η ηθοποιός βγήκε πρώτη με διαφορά, με ένα ποσοστό κοντά στο... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr