«Αρκετά σε ανεχτήκαμε» - Έξαλλο το Twitter με την επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη στο Survivor 5

Ο κακός χαμός με τα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αρκετά σε ανεχτήκαμε» - Έξαλλο το Twitter με την επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη στο Survivor 5

O Βαλάντης πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στο χθεσινό (16/1) συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, καθώς ένα σχόλιό του ήταν αρκετό για να κάνει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κλάψει με λυγμούς. Η κίνησή του αυτή εξόργισε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το Twitter.

To σχόλιο είχε να κάνει με την υγεία της Ευρυδίκης και την περιπέτεια που είχε περάσει με τον καρκίνο και έτσι, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Βαλάντη από το παιχνίδι. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς με ένα σχόλιο στην εκπομπή του.

Τα σχόλια του Twitter για τον Βαλάντη

Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στην παραγωγή μετά την φράση του Βαλάντη για την υγεία της

Χαμός επικρατεί από χθες 16/1, όταν στο επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την υγεία της. Σήμερα 17/1 στο Πρωινό έγινε γνωστή η απαίτηση της επιχειρηματία μετά το γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του survivor να κοπεί στο μοντάζ. «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε χαρακτηριστικά.