Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου...» - Συγκλονίζει η Κρυσταλλία στις πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor 5

«Το σώμα μου για να επιβιώσει άρχισε να καίει...»

«Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου...» - Συγκλονίζει η Κρυσταλλία στις πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor 5
Survivor 18.01.2022 14:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μυστήριο για αρκετό διάστημα παρέμεινε η υγεία της Κρυσταλλίας στο Survivor 5. Η παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα αγώνισμα όπου και έμεινε για αρκετές ημέρες, ώσπου το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Η Κρυσταλλία λοιπόν γύρισε στην Ελλάδα λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία της, που δεν της επέτρεπε σύμφωνα με τους γιατρούς της να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η ίδια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Love It.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κρυσταλλίας μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

«Βρίσκομαι εκτός Survivor. Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Ήταν σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού που δεν ένιωσα καλά, αλλά μόλις φάγαμε ήμουν μια χαρά. Την επόμενη μέρα ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλούς παλμούς. Με μέτρησαν οι γιατροί και είχα 37 παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου κι έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεΐνη για να μπορέσω να επιβιώσω. Μου είπαν όπως μόνο αν φάω πρωτεΐνη θα μπορούσα να συνεχίσω. Μου έκαναν συνέχεια καρδιογραφήματα. Μετά από μέρες μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι.

Φοβήθηκα όταν είδα ότι είχα 37 παλμούς και δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου, δεν είχα δυνάμεις να μιλήσω. Δεν ήξερα πότε θα φύγω από το νοσοκομείο. Ήθελα να γίνω καλά» είπε σχετικά με την υγεία της και την αποχώρηση της.

Όσον αφορά το ειδύλλιο Κατσαούνη και Κουρεντή: «Από τους Διάσημους δε μου άρεσε μόνο ο Βαλάντης. Ήταν τραγικός. Το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα. Δε ξέρω. Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι. Δε ξέρω αν ταιριάζουν. Θα φανεί στην πορεία».

Το βιογραφικό της Κρυσταλλίας

Είναι 27ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού θέλει να συμμετάσχει στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Survivor 5 Κρυσταλλία Κουτσιμάνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 19/1: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Survivor 5 - Spoiler 18/1: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Share