Survivor 5 Trailer (19/1): «Να πάω να ρωτήσω λίγο τον John...» - Ο Κατσαούνης ξεφτίλισε τη Μυριέλλα μπροστά σε όλους

«Ο Βαλάντης αποφάσισε να...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (19/1): «Να πάω να ρωτήσω λίγο τον John...» - Ο Κατσαούνης ξεφτίλισε τη Μυριέλλα μπροστά σε όλους

Μετά τον κακό χαμό που έγινε στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο, το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (19/1) με ένα νέο πολύ δυνατό επεισόδιο, στο οποίο όπως βλέπουμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες θα φτάσουν στα όριά τους.

Το σίριαλ Μυριέλλα - Κατσαούνης συνεχίζεται, με τον παίκτη της ομάδας των Μαχητών να μη διστάζει να πει ότι η Μυριέλλα τον εξαπάτησε και τον κορόιδεψε, ενώ από τη μεριά της η ηθοποιός ξεκαθαρίζει στους φίλους της πως ούτως ή άλλως όλη αυτή η ιστορία ήταν πλατωνική οπότε δεν την πειράζει που τελείωσε.

Όταν οι δύο ομάδες φτάνουν στο σημείο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, ο Γιώργος Κατσαούνης απαντώντας στη Μυριέλλα που έχει πάρει τον λόγο, αναφέρεται στον Γιάννη Λυγνό και στη σχέση του με την ηθοποιό μπροστά σε όλους τους παίκτες καθώς και τον Γιώργο Λιανό, κάτι που δείχνει ότι η μεταξύ τους σχέση όχι απλά έχει φτάσει στο τέλος της αλλά έχει ακόμα πολύ δράμα.

Το ενδιαφέρον στη συνέχεια μετατοπίζεται στην υπόθεση... Βαλάντης. Εκεί τα πράγματα συνεχίζουν να βρίσκονται στα άκρα με τον τραγουδιστή να έχει απομακρυνθεί οριστικά από την ομάδα των Διάσημων και μάλιστα να επιλέγει να μην δώσει καν το «παρών» στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στις δύο ομάδες πως ο Βαλάντης αποφάσισε να παραμείνει στο προσωρινό κατάλυμα της ομάδας των Διάσημων και να μην παραστεί στο συμβούλιο καθώς πλέον δε θέλει να θεωρεί τον εαυτό του μέλος των Κόκκινων. Την ίδια στιγμή βέβαια περιμένει με μεγάλη αγωνία να μάθει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

To trailer του σημερινού (19/1) Survivor 5