Survivor 5: Απασφάλισε ο Βαλάντης - «Με θυσιάζουν γιατί είμαι δυνατός και φέρνω νίκες»

Κι όμως το είπε...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Απασφάλισε ο Βαλάντης - «Με θυσιάζουν γιατί είμαι δυνατός και φέρνω νίκες»

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ξανά ο Βαλάντης μαζί με τον Γιωρίκα και τον Θανάση, κάτι που τον πείραξε αρκετά, όπως αποκάλυψε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως είχαν πολύ θράσος να ρίξουν στον τάκο τον Πιλίδη, τον καλύτερο τους δηλαδή παίκτη, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους και να διώξουν τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Βαλάντης τόνισε πως τον θυσιάζουν και πως τον φοβούνται, καθώς φέρνει αρκετές νίκες στο παιχνίδι, πως είναι ένας αρκετά δυνατός παίκτης και κυρίως πως είναι πολύ αγαπητός και δημοφιλής στο κοινό.

«Το ότι ρισκάρουν με τον Γιωρίκα, από κει φαίνεται το θράσος τους, η ατομικότητα κι όλο αυτό το ύπουλο χτύπημα. Είναι εντελώς άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός καλού παίκτη. Τον Θανάση τώρα μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ, είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, όσο μπορεί δίκαιος.

Ντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, λίγο δεν μπορεί να πάρει θέση, λίγο φοβάται ότι θα χαλάσει την εικόνα του. Εγώ του εύχομαι, αν παραμείνει, να μπορέσει να αντέξει. Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν. Εγώ είμαι ένας παίκτης που ήδη έχω αρχίσει να φέρνω νίκες στην ομάδα και με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Τα σχόλια του Βαλάντη για τους Διάσημους στο Survivor 5

Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Ο Βαλάντης είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor κι όχι αδίκως γιατί... ο Ατζούν ήξερε! Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Βέβαια, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο προκάλεσε πάλι πανικό (δείτε εδώ τι έγινε). Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα προλάβει να... πάρει κι άλλα λεφτά...