Survivor 5 - highlights 17/1: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο... Βαλάντης

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 17/1: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο... Βαλάντης

Χαμός έγινε στο χθεσινό 17/1 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Βαλάντης απομονώθηκε από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι βαρύ. Εμείς, μαζέψαμε όλα τα γεγονότα που σχολιάστηκαν.

Αναλυτικά τα 17/1 highlights του Survivor 5

Οργισμένοι οι Μαχητές με τον Βαλάντη - «Είναι ανεγκέφαλος! Απαράδεκτος»

Πρωταγωνιστής των εντάσεων και των καυγάδων είναι για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος, μετά τα όσα είπε στην Ευρυδίκη στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor, κατάφερε να στρέψει εναντίον του μέχρι και τους Μαχητές.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους και λίγο πριν κοιμηθούν, θέλησαν να τοποθετηθούν στα όλα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι λοιπόν οι Μαχητές δεν δίστασαν να "αδειάσουν" κανονικότατα τον Βαλάντη, τόσο για το σχόλιο του προς την Ευρυδίκη, όσο και στην πρόταση που της είχε κάνει στην αρχή, να προσποιηθούν δηλαδή πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί "ανεγκέφαλος" και "απαράδεκτος".

Ο Σπύρος αποκάλυψε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη - «Είναι αδιανόητο»

O Σπύρος αποκάλυψε στην κάμερα τι ήταν ακριβώς αυτό που ψιθύρισε ο τραγουδιστής στο αυτί της Ευρυδίκης και προκάλεσε τόσο μεγάλο χαμό.

«Παρόλο το πρόβλημα υγείας που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βαλάντη που έκαναν την συμπαίκτριά του να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Στη φορά η σκηνή με την λεκτική επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - «Ήταν χυδαίο»

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι Διάσημοι έχουν στραφεί εναντίον του και πρώτη πρώτη φυσικά η Ευρυδίκη, η οποία μιλώντας στην κάμερα, ήταν φανερά απογοητευμένη από την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

«Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε» ήταν μερικά από τα λόγια της.

Η δημόσια συγγνώμη του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - Του ζήτησαν να φύγει από την καλύβα

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Βαλάντης, μετά τα όλα όσα είπε στην Ευρυδίκη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν.

Ο ίδιος, αφού κατάλαβε πόσο απαράδεκτο ήταν αυτό που ξεστόμισε, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την συμπαίκτριά του.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν δέχτηκε την συγγνώμη του, όπως κι η υπόλοιπη ομάδα, αλλά του ζήτησαν να απομονωθεί και να φύγει από την καλύβα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η Αθηνά μάλιστα του είπε: «Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν θα πάταγες καν το πόδι σου κοφτο σου λέω. Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει. Δεν θέλω να μου μιλάς, δεν σε έχω πειράξει. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω, με βλέπει η κόρη μου έξω η οικογένεια μου».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως θεατές και χωρίς να βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν για αποχώρηση κάποιον από τους συμπαίκτες του.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία είναι ξανά οι Μαχητές, με σκορ 10-7, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Αυτοί είναι οι 2 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές, προκειμένου να οριστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν ακόμη συμπαίκτη τους, μαζί με τον Βαλάντη.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε τον Θανάση Βισκαδουράκη, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

Όπως αποκάλυψαν οι Διάσημοι, ο λόγος που αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι αυτοί οι 2 παίκτες είναι ακριβώς γιατί είναι 2 πολύ αγαπητά πρόσωπα και πως ο κόσμος θα προτιμήσει να κρατήσει αυτούς στο παιχνίδι και όχι τον Βαλάντη. Πρόκειται λοιπόν για μια καθαρά στρατηγική ψηφοφορία.