Survivor 5: Η Μυριέλλα «άδειασε» τον Κατσαούνη - «Παρασύρθηκα από τον Γιώργο»

«Δε θα είχε καλό τέλος η ιστορία μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η Μυριέλλα «άδειασε» τον Κατσαούνη - «Παρασύρθηκα από τον Γιώργο»

Αφορμή το ξέσπασμα που έκανε χθες (18/1) στο Survivor 5 ο Κατσαούνης κατά της Μυριέλλας θέλησε να σχολιάσει η ηθοποιός στο αποψινό (19/1) επεισόδιο, με την ίδια να ανταποδίδει τα "καρφιά".

Η ίδια λοιπόν μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως παρασύρθηκε από το ειδύλλιο της με τον Γιώργο, μιας και είναι λίγο παραπάνω ρομαντική, ωστόσο κατάλαβε πως δεν έχουν καθόλου κοινα σημεία και πως καλύτερα που τελείωσε οτιδήποτε είχε ξεκινήσει μεταξύ τους καθώς δεν θα είχε καλό τέλος η ιστορία τους.

«Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το που βρίσκομαι κι αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί και σε διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω οι δικοί μου άνθρωποι κι ο κόσμος που με στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς πλατωνικό είναι, δεν υφίσταται.

Κάποια πράγματα που εγώ μπορώ να καταλάβω στον Γιώργο, αυτός δε θα τα καταλάβει ποτέ σε μένα. Δε θα είχε καλό τέλος η ιστορία μας, αν δεν βρισκόμασταν εδώ μέσα. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το μετάνιωσε. Οφείλω να προστατεύσω κι εμένα και τον Γιώργο… Δεν έχω κάτι να περιμένω και δεν θέλω κάτι από τον Γιώργο» ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Τα "καρφιά" της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη στο Survivor 5

«Καταπέλτης» ο φίλος της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη - «Έχει ένα σενάριο...»

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, είναι στενός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για να σχολιάσει την σχέση της ηθοποιού με τον Κατσαούνη, στο Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του Greek Idol αποκάλυψε πως γνωρίζει πολύ καλά την Μυριέλλα και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να την κερδίσει ο αγρότης με την κτητικότητα και τη ζήλεια του.

«Ο Κατσαούνης μου φαινόταν συμπαθητικός, αλλά έχει ένα σενάριο στο μυαλό του, ότι έχει σχέση με τη Μυριέλλα», δήλωσε ο κολλητός φίλος παίκτριας του ριάλιτι, ενώ τόνισε πως η ζήλεια του δεν θα του βγει σε καλό.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μυριέλλα έχει δει το όλο σκηνικό πολύ πιο χαλαρά.