Survivor 5 - highlights 18/1: Η απομόνωση του Βαλάντη και ο «χωρισμός» της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 18/1: Η απομόνωση του Βαλάντη και ο «χωρισμός» της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη

Χαμός έγινε στο το χθεσινό (18/01) επεισόδιο του Survivor 5, αφού είδαμε την απομόνωση του Βαλάντη και από τις δύο ομάδες, είδαμε τις ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας και αργότερα για το Sports Game και παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να τα «σπάει» με την Μυριέλλα. Ποιες ομάδες νίκησαν στα αγωνίσματα;

Αναλυτικά τα 16/1 highlights του Survivor 5

Οι δηλώσεις του Κατσαούνη για τον Βαλάντη

Την απόφαση των Διάσημων να βγάλουν στον τάκο Γιωρίκα και Βισκαδουράκη προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης σχολίασε στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 η ομάδα των Μαχητών.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι υποστήριξαν πως ήταν αρκετά ρίσκο να βγάλουν υποψήφιο έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τους, δηλαδή τον Πιλίδη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να αποχωρήσει αύριο (19/1) ο Βαλάντης είναι για να κοιτάζει επιτέλους με την ησυχία του την Μυριέλλα!

Τα σχόλια του Βαλάντη για τους Διάσημους

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ξανά ο Βαλάντης μαζί με τον Γιωρίκα και τον Θανάση, κάτι που τον πείραξε αρκετά, όπως αποκάλυψε στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως είχαν πολύ θράσος να ρίξουν στον τάκο τον Πιλίδη, τον καλύτερο τους δηλαδή παίκτη, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους και να διώξουν τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Βαλάντης τόνισε πως τον θυσιάζουν και πως τον φοβούνται, καθώς φέρνει αρκετές νίκες στο παιχνίδι, πως είναι ένας αρκετά δυνατός παίκτης και κυρίως πως είναι πολύ αγαπητός και δημοφιλής στο κοινό.

«Το ότι ρισκάρουν με τον Γιωρίκα, από κει φαίνεται το θράσος τους, η ατομικότητα κι όλο αυτό το ύπουλο χτύπημα. Είναι εντελώς άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός καλού παίκτη. Τον Θανάση τώρα μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ, είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, όσο μπορεί δίκαιος.

Ντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, λίγο δεν μπορεί να πάρει θέση, λίγο φοβάται ότι θα χαλάσει την εικόνα του. Εγώ του εύχομαι, αν παραμείνει, να μπορέσει να αντέξει. Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν. Εγώ είμαι ένας παίκτης που ήδη έχω αρχίσει να φέρνω νίκες στην ομάδα και με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η εξομολόγηση της Μυριέλλας για τον Λυγνό

Τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό, αποκάλυψε στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 πως είδε στον ύπνο της η Μυριέλλα. Η ηθοποιός, λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της και μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως είναι ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος και φίλος, πως της λείπει πολύ και πως ανυπομονεί να διαβάσει μηνύματά του, αν και ο Ατζούν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον βάλει στο παιχνίδι.

«Είδα τον καλύτερό μου φίλο, τον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο, τον John, που γράφουμε μαζί και μουσική, στον ύπνο μου. Ξύπνησα κι ένιωσα ότι κάτι θα γίνει με εκείνον, κάτι καλό. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που θα δω φωτογραφία ή θα λάβω μήνυμα. Νομίζω ότι θα τους δω μαζί και με την καλύτερή μου φίλη και θα πάρω δύναμη. Θα τα δώσουμε όλα σαν ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα.

Φυσικά, στο άκουσμα όλων αυτών, ο Γιώργος Κατσαούνης παρέμεινε σιωπηλός, ωστόσο από τον τρόπο που την κοίταζε, φαινόταν αρκετά ενοχλημένος.

Τα κλάματα του Βαλάντη

Σε κλάματα ξέσπασε ο Βαλάντης, λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό (18/1) αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5, δηλώνοντας πως είναι πολύ πληγωμένος.

Ο τραγουδιστής ήδη από το χθεσινό επεισόδιο έχει απομονωθεί στην παραλία, χωρίς να έχει καμία συντροφιά, λόγω του περιστατικού με την Ευρυδίκη.

Έτσι λοιπόν ο ίδιος, με αφορμή το αγώνισμα επικοινωνίας, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ντρέπεται να γυρίσει στην οικογένειά του και πως νιώθει πολύ εκτεθειμένος.

«Είμαι πολύ πληγωμένος, με έχουν εκθέσει πάρα πολύ. Όλες οι συμπεριφορές εδώ με έχουν φτάσει σε ένα σημείο να έχω σπάσει. Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Ξέρουν τι είμαι, απλά μου είχαν πει πρόσεχε λίγο τα νεύρα σου μην σε κάνουν κι εκτεθείς», είπε χαρακτηριστικά.

Η νίκη των Διάσημων

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους πρώτους να λαμβάνουν σε περίπτωση νίκης αστεία tweets από τους τηλεθεατές και τους δεύτερους μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες ξέσπασαν σε κλάματα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ειδικά η Μυριέλλα Κουρεντή αναφερόμενη στον αγαπημένο της, Γιάννη Λύγνο.

Τελικά, το παιχνίδι κατέληξε σε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, με σκορ 10-9, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Αμέσως μετά την ήττα τους, μάλιστα, η Ασημίνα ξέσπασε σε λυγμούς.

Το μήνυμα της συντρόφου του Βαλάντη

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το χθεσινό (18/1) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Βαλάντης μεταξύ άλλων δέχτηκε ένα μήνυμα από την σύντροφό του, Σουζάνα, με τον τραγουδιστή να ξεσπά κατευθείαν σε κλάματα με το που είδε το όνομά της.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την γνώρισε για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια και πως είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, με την ίδια να του έχει συμπαρασταθεί σε όλες τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

Το μήνυμα του Γιάννη Λυγνού στην Μυριέλλα

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το χθεσινό (18/1) έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά τον Βαλάντη, σειρά είχε η Μυριέλλα, η οποία έλαβε επιτέλους μήνυμα από τον σύντρόφο της, Γιάννη Λυγνό, για τον οποίο ξέσπασε σε κλάματα πριν το αγώνισμα, καθώς όπως αποκάλυψε τον είδε στο όνειρό της.

Η ηθοποιός με το που διάβασε το όνομά του κατευθείαν έκλαψε και για ακόμη μια φορά τόνισε πόσο πολύ τον αγαπά και πως δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα της.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αλήθεια κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτή τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω…», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Λυγνού.

Το ξέσπασμα του Κατσαούνη κατά της Μυριέλλας

Πυρ και μανία έγινε στο χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την εξομολόγηση της Μυριέλλας για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην παραλία, ο παίκτης των Μαχητών μίλησε στην κάμερα και "άδειασε" κανονικότατα την ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως κοροιδεύει τον ίδιο, τον κόσμο αλλά και τον Τζον.

Παράλληλα, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από εκείνον, μιας και δεν γνώριζε ότι έχει σχέση μαζί της, ενώ στο τέλος όντας φανερά ενοχλημένος περιέγραψε την Μυριέλλα με 3 λέξεις: Ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!

«Τι να πω… Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον. Η κοπέλα με δούλεψε και εμένα και τον Τζον. Μάλλον έχει φλερτ έξω αμα το ήξερα δεν θα το άρχισα. Καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η πλάκα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι. Ζητώ συγγνώμη από τον Τζον. Ανήθικο και απαράδεκτο. Μου είπε ψιθυριστά ότι είναι φίλος της, δεν θέλω να έχω έχθρες όταν βγω ούτε με τζον, ούτε με μον, ούτε με Τζάκσον.

Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», είπε μεταξύ άλλων.

Τα αιχμηρά σχόλια του Κατσαούνη στην Μυριέλλα

Το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας φαίνεται πως ήρθε οριστικά στο τέλος του, μετά την δημόσια αποκάλυψη της δεύτερης για τον Τζον Λυγνό και την αγάπη που του τρέφει.

Ο Γιώργος έγινε έξαλλος με όλα όσα ακούσε από την ηθοποιό και την "ξεφτίλισε" κανονικότατα στην κάμερα, χαρακτηρίζοντας την πολύ καλή στο ψέμα και πως κατάφερε να τους κοροιδέψει όλους.

Λίγο μάλιστα πριν την έναρξη του Sport Game, ο Κατσαούνης αποκάλυψε ενώπιων όλων πως θέλει να τελειώσει οτιδήποτε έχει ξεκινήσει μαζί της. Ωστόσο, η Μυριέλλα τόνισε πως ο Γιάννης είναι φίλος της ενώ μάλιστα ζήτησε από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος, με τον ίδιο να αρνείται να της μιλήσει.

Η νίκη των Διάσημων στο Sport Game

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν ξανά για να αγωνιστούν αυτή τη φορά για το Sport Game.

Όλοι οι παίκτες φόρεσαν τα μαγιό τους και έπαιξαν beach volley, με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 5 πόντους να είναι η νικήτρια.

Τελικά, η μέρα ήταν αρκετά υπέρ των Διάσημων, μιας και αναδείχθηκαν ξανά νικητές, με σκορ μάλιστα 5-0!