Survivor 5: Η δημόσια συγγνώμη του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - Του ζήτησαν να φύγει από την καλύβα

Ο κακός χαμός στην παραλία των Διάσημων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η δημόσια συγγνώμη του Βαλάντη στην Ευρυδίκη - Του ζήτησαν να φύγει από την καλύβα

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο αποψινό (17/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Βαλάντης, μετά τα όλα όσα είπε στην Ευρυδίκη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν.

Ο ίδιος, αφού κατάλαβε πόσο απαράδεκτο ήταν αυτό που ξεστόμισε, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την συμπαίκτριά του.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν δέχτηκε την συγγνώμη του, όπως κι η υπόλοιπη ομάδα, αλλά του ζήτησαν να απομονωθεί και να φύγει από την καλύβα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η Αθηνά μάλιστα του είπε: «Αν είχες τσίπα πάνω σου δεν θα πάταγες καν το πόδι σου κοφτο σου λέω. Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει. Δεν θέλω να μου μιλάς, δεν σε έχω πειράξει. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω, με βλέπει η κόρη μου έξω η οικογένεια μου».

Η συγγνώμη του Βαλάντη στην Ευρυδίκη στο Survivor 5

Φωτογραφία από την περίοδο που η Παπαδοπούλου έκανε χημειοθεραπείες - Τι είναι το "Λέμφωμα Hodgkin"

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 να είναι στην ομάδα των Διάσημων, ωστόσο, στην ζωή της είναι μαχήτρια. Η επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, πριν από περίπου 8 χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να τον νικήσει, κάτι που έχει εξομολογηθεί και μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα όσα βίωσε την περίοδο εκείνη. Όπως όταν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες και είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η Ευρυδίκη, έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα και έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μιλάει πολύ για την περίοδο αυτή της ζωής της. Για αυτό μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση για την υγεία της στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού και στην συνέχεια η ίδια ζήτησε από την παραγωγή να την κόψει στο μοντάζ.

Φωτογραφία από την περίοδο που η Παπαδοπούλου έκανε χημειοθεραπείες