Survivor 5: «Δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή» - Κάθετος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα

«Με υποτίμησε σαν άνδρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή» - Κάθετος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον. Ο ίδιος ήδη από το χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 την είχε "αδειάσει" κανονικότατα, ωστόσο επέστρεψε απόψε (19/1) με νέες δηλώσεις.

«Ήθελα να τονίσω ότι τελείωσε αυτό το ειδύλλιο. Την θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη και πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να μην είναι καλός στο ψάρεμα αλλά είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω λαβράκια, να πιάνω κυρίες στα πράσα.

Με θεωρεί ευκολόπιστο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, ίσως ήμουν πάρα πολύ καλός γι΄αυτό. Νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει, αλλά δώρο άδωρον, δεν πρόκειται να γυρίσει. Με υποτίμησε σαν άνδρα και δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή μετά από αυτό που μου έκανε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κατσαούνης, ενώ στις δικές της δηλώσεις προχώρησε λίγο νωρίτερα και η Μυριέλλα.

Το ξέσπασμα του Κατσαούνη κατά της Μυριέλλας στο Survivor 5

«Καταπέλτης» ο φίλος της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη - «Έχει ένα σενάριο...»

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, είναι στενός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για να σχολιάσει την σχέση της ηθοποιού με τον Κατσαούνη, στο Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του Greek Idol αποκάλυψε πως γνωρίζει πολύ καλά την Μυριέλλα και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να την κερδίσει ο αγρότης με την κτητικότητα και τη ζήλεια του.

«Ο Κατσαούνης μου φαινόταν συμπαθητικός, αλλά έχει ένα σενάριο στο μυαλό του, ότι έχει σχέση με τη Μυριέλλα», δήλωσε ο κολλητός φίλος παίκτριας του ριάλιτι, ενώ τόνισε πως η ζήλεια του δεν θα του βγει σε καλό.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μυριέλλα έχει δει το όλο σκηνικό πολύ πιο χαλαρά.