Survivor 5 - Βαλάντης: «Έχω υποστεί bullying από την ομάδα μου! Είμαι δυστυχισμένος που τους γνώρισα»

Αποχώρησε αμέσως μετά από τον πάγκο των Διάσημων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Βαλάντης: «Έχω υποστεί bullying από την ομάδα μου! Είμαι δυστυχισμένος που τους γνώρισα»

Με αρκετά αιχμηρά λόγια μίλησε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Βαλάντης κατά των συμπαικτών του, με τον ίδιο να εξηγεί πως ούτε αυτή τη φορά θα αγωνιστεί για την ομάδα του.

Τα αιχμηρά λόγια του Βαλάντη για τους Διάσημους στο Survivor 5

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι.

Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ο οποίος δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ο Βαλάντης απομακρύνθηκε από τον πάγκο, με τον Γιώργο Λιανό να το ανακοινώνει στους παίκτες.

«Ο Βαλάντης δεν βρίσκεται καν στον πάγκο των Διασήμων, δεν θέλει να συνυπάρχει καν με την ομάδα του, ούτε ως παρατηρητής, έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Ο Βαλάντης είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor κι όχι αδίκως γιατί... ο Ατζούν ήξερε! Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Βέβαια, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο προκάλεσε πάλι πανικό (δείτε εδώ τι έγινε). Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα προλάβει να... πάρει κι άλλα λεφτά...