Survivor 5: Λαχάνιασαν οι δημοσιογράφοι! Κυνηγούσαν την Κρυσταλλία για μια δήλωση στο αεροδρόμιο

Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση λόγω υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Λαχάνιασαν οι δημοσιογράφοι! Κυνηγούσαν την Κρυσταλλία για μια δήλωση στο αεροδρόμιο

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor 5 λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία της, όπως αποκάλυψε και η ίδια στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του Λιανού πως γυρνάει στο σπίτι της.

Η παίκτρια των Μαχητών είχε μείνει πολλές ημέρες εκτός στίβου μάχης και παραλίας, με πολλούς ειδικά στο twitter να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της λόγω των άσχημων συνθηκών διαβίωσης.

Βίντεο από την επιστροφή της Κρυσταλλίας στην Ελλάδα

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πρόβαλλαν βίντεο από την επιστροφή της Κρυσταλλίας στην Ελλάδα, όπου οι δημοσιογράφοι την κυνηγούσαν μέχρι το αυτοκίνητο για μια δήλωση.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες γράφει πως δεν πρέπει να κάνουν δηλώσεις με το που φτάσουν στο αεροδρόμιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας τα πλάνα σχολίασε: «Ρε παιδιά, γιατί στέλνουμε συνεργεία όλοι μας για να καλύψουμε αυτό το θέμα αφού δεν μιλάει κανείς;» και οι συνεργάτες της της απάντησαν «για να σχολιάζουμε αυτό ακριβώς», «για να έχουμε αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες…», « Η Beyonce να ερχόταν θα μιλούσε περισσότερο»!

Το βιογραφικό της Κρυσταλλίας

Είναι 27ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού θέλει να συμμετάσχει στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Survivor 5 Κρυσταλλία Κουτσιμάνη