Survivor 5: «Η Ευρυδίκη έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του» - Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του

«Πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιζαν παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η Ευρυδίκη έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του» - Οι πρώτες δηλώσεις  της συντρόφου του

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survvior 5 ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που παρακολουθήσαμε είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα καθώς είχε "κεντρίσει" το ενδιαφέρον τόσο στους παίκτες του διαγωνισμού όσο και στους τηλεθεατές.

Έτσι, οι συμπαίκτες του από την ομάδα των Διασήμων δεν δίστασαν να τον ψηφίσουν προκειμένου να αποχωρήσει καθώς τα πράγματα αλλά και οι ισορροπίες στο παιχνίδι είχαν αλλάξει κατά πολύ.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης 20/01 η κοπέλα του Βαλάντη, Σουζάνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Βαλάντη για το Survivor 5

«Με στεναχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη! Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιζαν παιχνίδι.

Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά. Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα.

Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε την φράση του Βαλάντη προς όφελος της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του.

Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του, ήξεραν πως να τον φέρον τα όρια του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να τον δω και να τον αγκαλιάσω. Το πρώτο πράγμα που θα το πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για σένα».

Καταβεβλημένος ψυχολογικά στο ξενοδοχείο ο Βαλάντης - Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν

Ο Βαλάντης, όπως από μέρες τώρα σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, αποχώρησε από το Survivor. Εμείς παρακολουθήσαμε το επεισόδιο εχθές, Τετάρτη 19/1, αλλά όπως γνωρίζετε πολύ καλά οι φανατικοί του ριάλιτι το συγκεκριμένο γύρισμα έχει γίνει κάποιες μέρες τώρα.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στο ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου όπου πηγαίνουν όλοι οι παίκτες που αποχωρούν για να μείνουν εκεί μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησής του και να μπορέσει να ταξιδέψει για Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο έχει εγκαταστάσεις όπως πισίνα, εστιατόριο κλπ που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ο Βαλάντης όμως δεν το έκανε. Από τότε που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του, αρνείται να έρθει μέχρι και σε επαφή με την παραγωγή, κι όταν πρέπει να το κάνει είναι μονολεκτικός.

Το μόνο που ζήτησε είναι να μιλήσει με έναν άνθρωπο στο τηλέφωνο, την πρώην σύζυγό του Έλενα Γκρέκου με την οποία έχουν κι ένα παιδί μαζί.

Γενικά, όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου από το ριάλιτι ο τραγουδιστής πέρασε πολύ άσχημα στην παραλία και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Αν δεν τον έβγαζε το κοινό θα έφευγε οικειοθελώς, δεν το άντεχε, δεν άντεχε το πως συμπεριφερόταν εκείνος γιατί κατάλαβε πως ξεπέρασε τα όρια του εαυτού του ειδικά μετά το περιστατικό με την Ευρυδίκη...

Αναμένουμε την επιστροφή του, λοιπόν...

Από την άλλη θέλω να προσθέσω πως... δεν ήταν καθόλου σωστή η αντίδραση των Διάσημων όταν ανακοινώθηκε από τον Λιανό πως εκείνος φεύγει...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils