Survivor 5 - Χατζηγεωργίου: Άγριο ξέσπασμα κατά του Βαλάντη - «Πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου»

«Ελπίζω να μην είναι ο χαρακτήρας του αυτός που έχει δείξει στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Χατζηγεωργίου: Άγριο ξέσπασμα κατά του Βαλάντη - «Πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor αλλά και στον Βαλάντη, που πλεον βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Χατζηγεωργίου για το Survivor και τον Βαλάντη

Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για τη ένταση που φέρνει η συμβίωση με διαφορετικούς χαρακτήρες;

Δεν περίμενα να με επηρεάσει τόσο πολύ! Αν και έχω δεχτεί συχνά και στο παρελθόν ακραίες συμπεριφορές από συναδέλφους μου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου. Ελπίζω να μην είναι ο χαρακτήρας του αυτός που έχει δείξει στο παιχνίδι και στην πραγματική ζωή να είναι πολύ διαφορετικός.

Είπατε ότι η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντί σας ήταν ένας από τους λόγους που σας οδήγησαν στην αποχώρηση. Υπήρχαν άλλοι;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι θα αποτελούσα μέλος μιας ομάδας αλλά δυστυχώς δεν ταίριαζα με αρκετούς παίκτες και γενικά υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των Διασήμων, οπότε απογοητεύτηκα. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, ο σωματικός πόνος από τα παιχνίδια, το κρύο το βράδυ που ήταν αφόρητο και η βρομιά είναι πράγματα που δεν συνηθίζονται εύκολα και σε δυσκολεύουν αφάνταστα να προσαρμοστείς.

Οι δηλώσεις του Χατζηγεωργίου για το Survivor και τον Βαλάντη

Διαψεύδει τις φήμες για την αμοιβή του στο Survivor 5 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 5 καθώς και στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την αμοιβή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως εξήγησε, η αμοιβή που ακούστηκε ήταν πολύ χαμηλή και δε θα άξιζε να αφήσει την παράσταση στην οποία συμμετείχε για το Survivor 5.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να ξεκινήσω πρόβες μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συνεργασία και όντως λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν το λέω τυπικά, λυπήθηκα πάρα πολύ. Για μένα είναι ο καλύτερος Σκρουτζ που έχει περάσει ποτέ στην Ελλάδα και θα ήταν πολύ όμορφο να είχαμε μια όμορφη συνεργασία.

Δεν μπορούσα να διχοτομηθώ, έπρεπε να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσα να είμαι και στην Ελλάδα. Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα στο Survivor.

Σίγουρα δεν θα άφηνα μια παράσταση που μου έδινε τα ίδια, ίσως και παραπάνω, χρήματα για να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στην Καραϊβική. Διαψεύδω το ποσό, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.