Survivor 5: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν παραδώσει το κινητό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι μία από τις νέες προσθήκες στο Survivor 5 και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Η αγαπημένη του σύντροφος, Μαρία Αντωνά, τον αποχαιρέτησε με μία πολύ εμψυχωτική ανάρτηση στα social media.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, είναι πολύ αγαπημένο και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα φήμες θέλουν και τη Μαρία Αντωνά να φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς είναι μέλος της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο Open.

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορωνοϊού. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός» είχε πει η Μαρία Αντωνά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για το Survivor 5 και τον Άρη Σοϊλέδη

«Στιγμιότυπο από την τελευταία μας κλήση. Καλή επιτυχία αστέρι μου! Η μόνη σκέψη του να ενώσει την ομάδα Διάσημων. Να φέρει νίκες, ψαριές και χαμόγελα. Go, Go», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης

Τα σχόλια του Twitter για τον Άρη Σοϊλέδη

Τρεις νέοι παίκτες εισέβαλαν στο αποψινό (22/1) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου ενώ αναμένεται μία ακόμη, που όμως φημολογείται ότι τελικά δεν θα γίνει.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν φώναξε τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, με τον πρώτο να ενσωματώνεται στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες», ανέφερε ο Άρης.

Όσο λοιπόν ο ποδοσφαιριστής προχωρούσε στις πρώτες του δηλώσεις, στο Twitter γίνονταν κανονικό πάρτι, με αφορμή την... οδοντοστοιχία, την οποία της λες και αρκετά λευκή!