Survivor 5 Spoiler 23/1: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος θα βγει στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 Spoiler 23/1: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν Μαχητές και Διάσημοι στο αποψινό (23/1) επεισόδιο του Survivor 5. Όπως κάθε φορά έτσι και απόψε, το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα spoil!

Οι Διάσημοι είναι αυτοί που έχουν χάσει τις περισσότερες ασυλίες. Για αυτόν τον λόγο οι ίδιοι πρέπει να πάρουν αρκετά σοβαρά τα αγωνίσματα ασυλίας και να παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν προκειμένου να μην δουν κι αυτήν την εβδομάδα να χάνουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το spoil που σας έχουμε ήδη από το πρωί, η ομάδα που κέρδιζει την πρώτη ασυλία είναι οι Μαχητές, παρά τα νεύρα και την πείνα τους που έχει χτυπήσει κόκκινο αυτές τις μέρες, αφού τα έπαθλα φαγητού τα κέρδισαν συνεχόμενα οι αντίπαλοι.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά, οι Μαχητές θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού ξανά ως θεατές ενώ από άλλη οι Διάσημοι θα πρέπει να δώσουν στον τάκο έναν δικό τους. Ο Άρης Σοϊλέδης, η νέα προσθήκη στην ομάδα των Διάσημων, έχει ασυλία αυτήν την εβδομάδα, το ίδιο και οι 2 νέοι Μαχητές, οπότε ο κλοιός στενεύει. Ποιος θα είναι λοιπόν ο πρώτος υποψήφιος που θα βρίσκεται μια ανάσα πριν την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη;

Survivor 5 Spoiler 23/1 ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε 23/1 στο Survivor 5

Η θέση των Διάσημων είναι αρκετά δύσκολη μιας και πλέον ο Βαλάντης, που αποτελούσε την πρώτη επιλογή όλων, είναι πια εκτός (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση). Η ομάδα ισχυρίζεται ότι πλέον επέστρεψε η ηρεμία και πως όλοι είναι πια αγαπημένοι, κάνοντας την διαδικασία της ψηφοφορίας ακόμα πιο δύσκολη.

Το κριτήριο λοιπόν όπως φαίνεται θα είναι αγωνιστικό για αυτό και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Βισκαδουράκη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ωστόσο, ξανά για αγωνιστικούς λόγους, δεν αποκλείεται να δούμε στην κάλπη και το όνομα του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Αν τυχόν επιβεβαιώσουμε τον υποψήφιο, τα ξανά λέμε εδώ με update, αν όχι, Θανάσης ή Λάμπρος!