Survivor 5 Highlights (22/1): Η είσοδος των νέων παικτών και η "απουσία" του Γιωρίκα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (22/1): Η είσοδος των νέων παικτών και η

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/1) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την είσοδο των τριών νέων παικτών, στην απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη που έφερε κλάματα στους Διάσημους.

Όλα όσα είδαμε χθες στο Survivor 5 (22/1)

«Τώρα θα αρχίσουμε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις των Διάσημων μετά την αποχώρηση του Βαλάντη

Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5 απόλαυσαν οι Διάσημοι, με τους ίδιους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Οι 2 ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους μετά το τέλος του συμβουλίου και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές σχολιάσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή.

Οι παίκτες των Διάσημων ανέφεραν μεταξύ άλλων πως τώρα θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι και πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους δικαίωσε.

«Πρώτο βράδυ χωρίς τον Βαλάντη …Ηρεμία…Αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά μέχρι να το πει ο Λιανός μας έβγαλε την ψυχή. Έλεγα γιατί αργεί τόσο; Το μόνο που θα ήταν αστείο ήταν να έλεγε αποφασίσαμε να πάμε τον Βαλάντη στην άλλη ομάδα. Θεωρώ ότι πραγματικά θα αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε», είπαν χαρακτηριστικά.

Η Ασημίνα «άδειασε» τον Βισκαδουράκη - «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»

Χαμός έχει επικρατήσει από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 μεταξύ των Μαχητών και του Θανάση Βισκαδουράκη. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές υποστήριξαν πως ο ηθοποιός συνεχώς τους γιούχαρε στο αγώνισμα επάθλου, πως συνεχώς τους υποτιμούσε και προσέβαλε και πως γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αντιαθλητική.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έγιναν εξωφρενών στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, με τον ηθοποιό να διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους. Η Ασημίνα, βέβαια, ήταν αρκετά ενοχλημένη και τις επόμενες μέρες και όπως είδαμε στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο, τόνισε πως αυτό που έκανε ήταν απάνθρωπο, γιατί οι Μαχητές δεν είχαν φάει σε αντίθεση με εκείνους.

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Γιωρίκας - Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηε ο Γιωρίκας Πιλίδης καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως ήταν αρκετά ανησυχητική, με αποτέλεσμα η Βρισηίδα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, τον φρόντιζα λίγο παραπάνω γιατί μου έλειπε ο αδελφός μου και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό, όμως, το βάζω τελευταίο. Είμαστε πολύ κοντά» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα για τον Γιωρίκα, ο οποίος φημολογείται ότι φεύγει από το παιχνίδι.

Η Μυριέλλα «έκλεψε» γραφίδα και πάπυρο - Το γράμμα που σκοπεύει να δώσει στον Κατσαούνη

Μια γραφίδα και έναν πάπυρο έκλεψε μετά το προηγούμενο συμβούλιο του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή, όπως αποκάλυψε η ίδια στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο.

Η ηθοποιός λοιπόν σκοπεύει να γράψει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη αφού εκείνος δεν δέχτηκε να μιλήσουν μόνοι τους προκειμένου να του εξηγήσει όλη την αλήθεια για τον Τζον.

«Θέλω να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί τα έχει πάρει τελείως διαφορετικά. Να του πω και μια συγγνώμη που ήμουν τόσο ευσυγκίνητη στο θέμα του Τζον. Να συμφιλιωθούμε και να είμαστε καλά. Θα προσπαθήσω να του το δώσω κρυφά σε κάποιο αγώνισμα και να απαλύνει λίγο τον πόνο του» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα.

Η άφιξη των 3 νέων παικτών - 1 στους Διάσημους και 2 στους Μαχητές

Τρεις νέοι παίκτες εισέβαλαν στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου ενώ αναμένεται μία ακόμη, που όμως φημολογείται ότι τελικά δεν θα γίνει.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν φώναξε τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, με τον πρώτο να ενσωματώνεται στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες», ανέφερε ο Άρης.

Η Θωμαΐς αποκάλυψε πως ήρθε Survivor για να ζήσει αυτήν την εμπειρία ενώ ο Ανδρέας δήλωσε πως ξέρει να «διαβάζει» τους ανθρώπους, καθώς έχει κερδίσει πολλά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά πόκερ.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα ανακοίνωσε πως την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία αλλά θα αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες τους.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά την είσοδο των 3 νέων παικτών, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν 3 βαζάκια μέλι με λουκουμάδες, κάτι το οποίο τρέλανε και τις δύο ομάδες.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-3 ήταν οι Διάσημοι, με τον τελικό μάλιστα πόντο να τον χαρίζει ο νέος παίκτης ο Άρης Σοιλέδης, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Ξέσπασε σε κλάματα η Άσπα μετά τον αγώνα - «Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι...»

Νικητές του χθεσινού (22/1) αγώνα επάθλου του Survivor 5 αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μάλιστα κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 10-3. Οι Μαχητές από την άλλη, φαίνεται πως δεν πήραν και τόσο καλά την ήττα τους, με την Άσπα να δακρύζει και να εκφράζει το παράπονό της ενώπιων όλων των παικτών.

«Θέλω να πω στα παιδιά της ομάδας μου ότι όντως έκανα λάθος. Όπως θα μπορούσα να έχω πέσει, να έχω χτυπήσει έτσι και συνέβη να ξεχάσω την τελευταία μπάλα. Είπα μετά, αφού έγινε αυτό, ότι το run το βρήκα! Όντως πίστευα ότι το run το βρήκα και είπα στα παιδιά ότι θέλω να ξαναμπώ για να διορθώσω το λάθος μου.

Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι θέλω να διορθώσω το λάθος μου. Είπα ότι θέλω να ξαναπαίξω γιατί όντως το πίστευα. Ξαναλέω ότι και να έπεφτα, είναι πάλι και αυτό ένα λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι, δεν θα πω ποτέ σε κανέναν γιατί έκανε αυτό ή το άλλο» ανέφερε η παίκτρια των Μαχητών.