Survivor 5: «Να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;» - «Σκοτώθηκαν» Μυριέλλα και Κατσαούνης

Από το κακό στο χειρότερο οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;» - «Σκοτώθηκαν» Μυριέλλα και Κατσαούνης

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα "καρφιά" μεταξύ του Κατσαούνη και της Μυριέλλας, μετά το χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον Λυγνό.

Ο Γιώργος δεν θέλει ούτε λεπτό να της μιλήσει ενώ μάλιστα λίγο πριν τον αγώνισμα είχαν μια ακόμα έντονη λογομαχία, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως το ειδύλλιό τους τελείωσε οριστικά.

Όταν μάλιστα η Μυριέλλα του είπε πως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Τζον, ο Κατσαούνης της είπε με πολύ έντονο ύφος: «Θες να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;».

«Ό, τι έγινε έγινε. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε αθλήματα. Δεν χρειάζεται χρόνος... Δεν έχω να πω τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ πονηρός. Τώρα άστο», είπε μεταξύ άλλων με την Μυριέλλα στο τέλος να του απαντά: «Εγώ το ζήτησα μια φορά. Από τη στιγμή που από την πρώτη φορά κιόλας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα και επειδή εγώ κατάλαβα πράγματα και για μένα και για τον Γιώργο και για τη διαφορετικότητα.... Επειδή δεν έχω κάτι με το Γιώργο, δεν πειράζει δεν κρατάω κάποια κακία».

Ο καυγάς Κατσαούνη - Μυριέλλα στο Survivor 5

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη

Ένα μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει σκάσει τις τελευταίες μέρες και αφορά τον παίκτη του Survivor 5, Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι ο παίκτης ριάλιτι που παρενόχλησε τη 16χρονη μαθήτρια (δείτε εδώ την υπόθεση).

Την αποκάλυψη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) η εκπομπή T-Live και το σημερινό (19/1) πρωτοσέλιδο της Espresso αποκαλύπτει πως ο αγρότης του Survivor 5 είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

H ανήλικη μαθήτρια υποστήριξε πως επέστρεφε στο σπίτι της όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε σε μία πλατεία από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Οι Αρχές κάλεσαν τηλεφωνικά τον άνδρα ωστόσο εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη.

Η 16χρονη βέβαια ξέφυγε από τον καταγγελλόμενο, πήγε αμέσως στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη του reality του ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

O «τσακατσούκας» ή «στρακαστρούκας», όπως είναι το προσωνύμιο του Φαρσαλινού, καθώς, όπως δηλώνει, «τα κάνει όλα γρήγορα», έχει προκαλέσει και στο «Survivor» έντονες αντιδράσεις, ειδικά μετά την κίνησή του να φιλήσει την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας Μυριέλλα Κουρεντή, με τους συμπαίκτες του να τον… στήνουν στον τοίχο σε λαϊκό δικαστήριο και να τον «δικάζουν» χωρίς ελαφρυντικά!

Ωστόσο, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα για το αν ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ενημερώσει την παραγωγή του ριάλιτι για την εμπλοκή του σε μια υπόθεση με τόσο σοβαρή καταγγελία, η οποία εκκρεμεί δικαστικά. Το ηθικό ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί ένας κατηγορούμενος για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης να λαμβάνει δημόσιο βήμα και να προβάλλει τις θέσεις του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν και ανήλικοι. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του ΣΚΑΙ και το αν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του Γιώργου Κατσαούνη, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Γιώργος Κατσαούνης σεξουαλική παρενόχληση