Survivor 5: «Είσαι μεγάλος ψεύτης» - Ένταση στην παραλία των Μαχητών

Με αφορμή για ακόμη μια φορά το φαγητό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είσαι μεγάλος ψεύτης» - Ένταση στην παραλία των Μαχητών

Χαμός επικράτησε στην παραλία των Μαχητών, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος στο αποψινό (23/1) επεισόδιο του Survivor 5. Αφορμή για ακόμη μια φορά στάθηκε το φαγητό.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες της ομάδας βρήκαν κάτι στην παραλία το οποίο βέβαια δεν διευκρινίστηκε και τις κατηγόρησαν, ειδικά την Σοφιάνα, πως έφαγαν περισσότερο από αυτό που τους αναλογεί.

Από εκείνους μάλιστα που επέμεναν ήταν ο Σπύρος, με την Σοφιάνα να του φωνάζει πως είναι μεγάλος ψεύτης.

Ο τσακωμός των Μαχητών στο Survivor 5

Τι κρύβει πίσω της η οικογένειά του Σπύρου Μαρτίκα

Ο 45χρονος φαρμακοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να κάνει άνω κάτω την παραλία των Μπλε αλλά και των Διάσημων. Στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση βγήκε μπροστά και ζήτησε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί θεωρούσε πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με Βαλάντη και Σπανού από την ομάδα των Διάσημων.

Έτσι κι έγινε μόνο που οι συμπαίκτες του - κάποιοι όχι όλοι - δεν τον ψήφισαν επειδή το ζήτησε εκείνος αλλά επειδή θεωρούν πως δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύβα.

Εν τέλη, κατάφερε και όχι απλά έδιωξε την Ελισάβετ από το νησί, αλλά βγήκε και πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με βάση τους ψήφους που πήρε. Κατηγορήθηκε ότι πλήρωσε κόσμο για να πάρει ψήφους...

Το Youweekly.gr γνωρίζει πως η οικογένεια του Σπύρου έχει πίσω της μεγάλα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και γενικά είναι πολλοί αγαπητοί στον κόσμο...

Στο επίσημο site τους τα φαρμακεία αναγράφουν χαρακτηριστικά:

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, το φαρμακείο PowerPharmacy.gr με το έμπειρο προσωπικό του εξυπηρετεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Για εμάς κάθε πελάτης είναι σημαντικός και μοναδικός και τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Προτείνουμε εξειδικευμένες προτάσεις με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Επιδιώκουμε πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθώντας να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια στην συνείδηση των πελατών μας. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και η κριτική σας μας κάνει καλύτερους για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στο φαρμακείο και κατ' επέκταση στην ηλεκτρονική του μορφή www.powerpharmacy.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτησης και παροχής εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλής σε θέματα υγείας και ομορφιάς από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Μοναδικός σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές στα είδη υγείας και ομορφιάς!