Survivor 5: «Ο Γιώργος μου ζήτησε συγνώμη» - Η αποκάλυψη της Κουρεντή για την σχέση τους

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο Γιώργος μου ζήτησε συγνώμη» - Η αποκάλυψη της Κουρεντή για την σχέση τους

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή είχαν αλλάξει κατά πολύ.

Ωστόσο, όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν συμφιλιωθεί για τα καλά.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5

Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι θέλησε να τοποθετηθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με τον Γιώργο. Παρεξήγησε καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα. Είχα γράψει κι ένα γράμμα που του έλεγα κάποια πράγματα. Μου ζήτησε συγγνώμη, παρεξήγησε πολλά πράγματα. Δεν το έκανε επειδή είναι κακός ή γιατί ήθελε να με βλάψει».

Η μητέρα της Μυριέλλας προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί της

Ο κακός χαμός έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα με την μητέρα της Μυριέλλας και την παραγωγή του ΣΚΑΙ! Όσο περνάνε οι μέρες βλέπουμε πως η ηθοποιός έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Κατσαούνη. Μάλιστα, στο σημερινό 24/1 trailer τους βλέπουμε πάλι να φιλιούνται (δείτε το βίντεο εδώ).

Τι συμβαίνει με την οικογένεια της Μυριέλλας

Αυτό το love story, αρχικά, δεν είχε απασχολήσει την οικογένεια της παίκτριας των Κόκκινων καθώς θεωρούσαν πως όντως η κόρη τους βρήκε απλά ένα στήριγμα στο παιχνίδι. Τις τελευταίες ώρες, όμως, η μητέρα της. Εύα, έχει θορυβηθεί από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του αγρότη (δείτε τα εδώ) και προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με την κόρη της για να την ενημερώσει.

Το αν ισχύουν ή όχι όσα καταγγέλλονται δεν είναι γνωστό ακόμα, αν και ο ίδιος ο αγρότης τα αρνήθηκε όλα μέσω των δικηγόρων του, αλλά αυτό που απασχολεί την οικογένεια της ηθοποιού είναι να έχει γνώση η κόρη τους και να αποφασίσει η ίδια μετά αν θέλει να έχει σχέση με αυτό τον άνθρωπο ή όχι.

Η μητέρα της Μυριέλλας άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU αποκάλυψε πως η ηθοποιός είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης οπότε...

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

Έχει δεχτεί και παρενόχληση στον χώρο;

Φυσικά πριν ακόμα ξεσπάσει το #metoo είχε πρόβλημα με κάποιον πολύ γνωστό, που έπεσε στα γόνατά της να μην τον “δώσει”. Τον συμπόνεσε, γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, και δεν ήθελε να τον καταστρέψει επαγγελματικά, όμως αυτός ο άνθρωπος βγήκε και μιλούσε περί ηθικής! Δείτε την συνέχεια εδώ