Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Με σκορ 10 - 5!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Στο αποψινό (24/01) επεισόδιο του Survivor 5, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία ήταν οι διάσημοι.

Σε λίγο, στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Οι Μαχητές όπως φάνηκε δυσκολεύτηκαν αρκετά και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο 100% στο αγώνισμα κάτι που τελικά τους στοίχισε.

Δεν τσιγκουνεύτηκε φέτος ο Ατζούν - Στους ακριβοπληρωμένους Σοϊλέδης και Αρσενίου

Τα ποσά φέτος του Survivor 5 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για ορισμένους παίκτες. Μπορεί εκτός του Βαλάντη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα τα υπόλοιπα ονόματα να μην είναι τόσο... διάσημα, ωστόσο κατάφεραν να αποσπάσουν σχετικά μεγάλα ποσά από τον Ατζούν. Τώρα ωστόσο πάμε να μάθουμε πόσα παίρνουν οι νέοι παίκτες.

Αρχικά να πούμε πως όπως έχει γίνει γνωστό η Κάτια Ταραμπάνκο που μπαίνει για δεύτερη χρονιά στο παιχνίδι είναι η πιο καλοπληρωμένη όλων μέχρι και του Βαλάντη.

Τα χρήματα που παίρνουν για το Survivor 5 Σοϊλέδης και Αρσενίου

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Open Weekend" ο Άρης Σοϊλέδης θα αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου - δείτε πότε αποκαλύφθηκε πως θα μπει - με 6.000 ευρώ την εβδομάδα.