Survivor 5: «Είσαι η μόνη παίκτρια που...» - Η κίνηση της Μυριέλλας που εξόργισε τους τηλεθεατές

«Σκοτωμός» στα social media με την συμπεριφορά της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είσαι η μόνη παίκτρια που...» - Η κίνηση της Μυριέλλας που εξόργισε τους τηλεθεατές

Σε κανονική σαπουνόπερα μετατρέπεται επεισόδιο με επεισόδιο το Survivor 5, εξαιτίας του φλερτ μεταξύ της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, δύο παίκτες που μία είναι στα μέλια, μία στα μαχαίρια.

Η ηθοποιός και ο αγρότης στην αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει αρκετά κοντά, μιας και είχαν ανταλλάξει και φιλιά στο στόμα, ωστόσο μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι αλλά και το μήνυμα που έλαβε η Μυριέλλα από τον σύντροφό της, Τζον Λυγνό, τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Κατσαούνης δήλωσε πως δεν θέλει να την βλέπει ούτε ζωγραφιστή, κατηγορώντας την πως κορόιδεψε εκείνον, τον Τζον αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Αυτές ήταν οι δηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο αυτή που διανύουμε τώρα, ο Γιώργος φαίνεται πως... γύρισε την μπιφτέκα.

Και αυτό γιατί οι δύο παίκτες ήρθαν ξανά κοντά, με τον Κατσαούνη να δηλώνει αρκετά μετανιωμένος για τα όλα όσα υποστήριξε για την Μυριέλλα, ενώ μάλιστα τους βλέπουμε στο αποψινό (26/1) τρέιλερ να ανταλλάσουν ξανά φιλιά και αγκαλιές.

Όλο αυτό όμως φαίνεται πως έχει κουράσει πολύ τους τηλεθεατές και δη τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έχουν πια απηυδήσει, θεωρώντας πως όλο αυτό μεταξύ τους δεν είναι κάτι άλλο παρά θέατρο.

Τα tweets για το φλερτ Κατσαούνη - Κουρεντή στο Survivor 5

Τα tweets για το φλερτ Κατσαούνη - Κουρεντή στο Survivor 5 3

Τα tweets για το φλερτ Κατσαούνη - Κουρεντή στο Survivor 5 2

Τα tweets για το φλερτ Κατσαούνη - Κουρεντή στο Survivor 5 

Μουτσινάς για Κουρεντή και Κατσαούνη - «Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα;»

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη έχουν αλλάξει δραστικά μετά από τα τελευταία γεγονότα. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αφοπλιστικός.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα;

Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα»;