Survivor 5: Σε σοκ οι μαχητές με τον τραυματισμό του Γιάννη Τσολάκη

Βγήκε από τον αγώνα με εντολή γιατρού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε σοκ οι μαχητές με τον τραυματισμό του Γιάννη Τσολάκη

Το αποψινό επεισόδιο στο Suvivor 5 είχε για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις καθώς μετά από τις "σπόντες" της Ασημίνας για τους συμπαίκτες της σειρά είχε το αγώνισμα επάθλου καθώς απαιτούσε συγκέντρωση αλλά και δύναμη στα πόδια.

Πιο συγκεκριμένα, οι Οι μαχητές προηγούνταν στο σκορ όταν στο ring ανέβηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τους διάσημους και ο Γιάννης Τσολάκης για τους μαχητές. Λίγο αργότερα ο αγώνας έληξε άδοξα πριν καλά καλά ξεκινήσει καθώς ο Γιάννης τραυματίστηκε φανερά με αποτέλεσμα να βγει με εντολή γιατρού.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Τσολάκη στο Survivor 5

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη με την Ελένη Τσολάκη

Σίγουρα το φετινό Survivor έχει απασχολήσει πολύ, λόγω των χαρακτήρων των παικτών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι και αυτό του Μαχητή, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς παίκτες του 5ου κύκλου, ενώ χθες σχολιάστηκε λόγω της ποινής που έφαγε από την παραγωγή.

Ωστόσο, ένα ερώτημα που μπορεί να έχουν πολλοί τηλεθεατές είναι για το επίθετο του και αν έχει κάποια συγγένεια με την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη.

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη, ενώ όπως γράφτηκε είναι ξαδέρφια με την Ελένη Τσολάκη.

Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης. Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη και με την Ελένη Τσολάκη