Ξεπερνά κάθε προηγούμενο - Το νέο ανάρμοστο πλάνο παίκτριας του Survivor 5 που έφερε αντιδράσεις

Ο κακός χαμός στο Twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπερνά κάθε προηγούμενο - Το νέο ανάρμοστο πλάνο παίκτριας του Survivor 5 που έφερε αντιδράσεις

Το δρόμο του The Bachelor φαίνεται πως ακολουθεί και το Survivor 5, μιας και στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/1), προβλήθηκαν μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα από το Twitter.

Συγκεκριμένα, το πλάνο αυτό ήταν από τη μονομαχία της Άσπας των Μαχητών στο αγώνισμα. Τα πλάνα του σκηνοθέτη εστίασαν στα οπίσθια της παίκτριας και φυσικά οι εικόνες αυτές δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πλάνο του Survivor 5 που συζητήθηκε στο Twitter

Είχε γίνει viral στο Tik Tok και μπαίνει στο Survivor 5 - Ασύλληπτο

Μετά από την αποκάλυψη μας για την είσοδο ενός πολύ γνωστού τραγουδιστή στο Survivor 5, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, στο παιχνίδι θα μπει και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο των media ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες είχε γίνει viral στο Tik Tok.

Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φέρεται πως είναι ο νέος παίκτης. Υπέγραψε με την παραγωγή και σύντομα θα ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών.

Ο γνωστός make up & hair artist ξεκίνησε τις σπουδές του στην ηλικία των 18 χρονών στη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος στην Κηφισιά, όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια και αποφοίτησε αριστούχος. Στην συνέχεια και σε ηλικία 20 χρονών συνεργάστηκε με την Ρούλα Κορόμηλα και έτσι δυναμικά μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης. Σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συνεργασία του με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Roberto Cavali...

Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι, ενω είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram όπου μετρά πάνω από 100.000 followers.