Survivor 5: «Το μόνο που έζησα είναι...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κρυσταλλίας μετά την αποχώρησή της

Επέστρεψε στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Το μόνο που έζησα είναι...» - Η πρώτη ανάρτηση της Κρυσταλλίας μετά την αποχώρησή της

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 προχώρησε η Κρυσταλλία, η οποία λόγω προβλημάτων υγείας αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Η ίδια έχει επιστρέψει κιόλας στην χώρα -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες στο αεροδρόμιο- και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες της σκέψεις μετά την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη ανάρτηση της Κρυσταλλίας μετά το Survivor

Η Κρυσταλλία λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά στιγμιότυπά της από το παιχνίδι και στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Survivor.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε και τελείωσε πολύ σύντομα. Δυστυχώς για εμένα, δεν καταφέρω να ζήσω και πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που έζησα είναι την πεινα(ως ένα βαθμό). Το σώμα μου δεν κατάφερε να ανταποκριθείτε όπως το περίμενα και αναγκάστηκα να αποχωρήσω για ιατρικούς λόγους. Παρολαυτα κρατάω μια γλυκιά ανάμνηση για πολλούς λόγους:

• Γιατί κατάφερα να μπω στο παιχνίδι
• Γιατί κατάφερα να ζήσω την εμπειρία
• Γιατί πηγα στον Άγιο Δομήνικο
Μοναδική εμπειρία , που θα ήθελα στο μέλλον να την ξανά ζήσω αν μου δοθεί η ευκαιρία ( με περισσότερα κιλά ???? αυτή τη φορά).

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν. Οικογένεια , φίλους, γνωστούς. Αφήνω στο τέλος την παραγωγή του @survivorgreece που ήτανε δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και φρόντισε να βγω αλώβητη. Όπως επίσης και για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω στο παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους❤️ #survivor #survivorgr #survivor2022 #survivorgreece».

Οι πρώτες δηλώσεις της

Μυστήριο για αρκετό διάστημα παρέμεινε η υγεία της Κρυσταλλίας στο Survivor 5. Η παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα αγώνισμα όπου και έμεινε για αρκετές ημέρες, ώσπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Η Κρυσταλλία λοιπόν γύρισε στην Ελλάδα λόγω σοβαρού προβλήματος με την υγεία της, που δεν της επέτρεπε σύμφωνα με τους γιατρούς της να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η ίδια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Love It.

«Βρίσκομαι εκτός Survivor. Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Ήταν σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού που δεν ένιωσα καλά, αλλά μόλις φάγαμε ήμουν μια χαρά. Την επόμενη μέρα ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλούς παλμούς. Με μέτρησαν οι γιατροί και είχα 37 παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου κι έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεΐνη για να μπορέσω να επιβιώσω. Μου είπαν όπως μόνο αν φάω πρωτεΐνη θα μπορούσα να συνεχίσω. Μου έκαναν συνέχεια καρδιογραφήματα. Μετά από μέρες μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι.

Φοβήθηκα όταν είδα ότι είχα 37 παλμούς και δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου, δεν είχα δυνάμεις να μιλήσω. Δεν ήξερα πότε θα φύγω από το νοσοκομείο. Ήθελα να γίνω καλά» είπε σχετικά με την υγεία της και την αποχώρηση της.

Όσον αφορά το ειδύλλιο Κατσαούνη και Κουρεντή: «Από τους Διάσημους δε μου άρεσε μόνο ο Βαλάντης. Ήταν τραγικός. Το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα. Δε ξέρω. Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι. Δε ξέρω αν ταιριάζουν. Θα φανεί στην πορεία».