Survivor 5: Μετά την αποχώρηση του ο Βισκαδουράκης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του σε ανάρτηση

Η δημοσίευση του στο Instagram μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Μετά την αποχώρηση του ο Βισκαδουράκης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του σε ανάρτηση

Το βράδυ της Κυριακής 30/1 ο Θανάσης Βισκαδουράκης επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5. Στο αεροδρόμιο επικρατούσε χαμός, όμως ο ηθοποιός το μόνο που ήθελε να φτάσει στο σπίτι του και να αγκαλιάσει την οικογένεια του.

«Όλα καλά! Πάω να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Όμορφα! Σας αγαπώ πολύ, ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Καλή δύναμη! Ναι θα ξαναπήγαινα. Ωραία περιπέτεια. Περισσότερο μου έλειψε το σουβλάκι και ο μουσακάς» είπε όταν τον πλησίασαν οι κάμερες στο Ελ. Βενιζέλος για να κάνει κάποια δήλωση.

Η πρώτη ανάρτηση του Θανάση Βισκαδουράκη στο Instagram

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, όπου πόζαρε μαζί με τον γιο του Ιερώνυμο και μας τον έδειξε για πρώτη φορά.

Μετά την αποχώρηση του ο Βισκαδουράκης μας έδειξε για πρώτη φορά το γιο του σε ανάρτηση

Τόσα χρήματα θα δει στον λογαριασμό του ο Βισκαδουράκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ο παίκτης που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στο επεισόδιο του Survivor 5. Ανάμεσα στην Αθηνά, την Ασημίνα και την Σοφιάννα ήταν ο λιγότερα δημοφιλής παίκτης, με αποτέλεσμα ήδη να έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να γίνονται όλες οι διαδικασίες με σκοπό την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μπορεί την πρώτη φορά, όταν ήταν υποψήφιος με τον Πιλίδη και τον Βαλάντη να την γλιτώσε - αφού αποχώρησε ο τραγουδιστής - ωστόσο τώρα δεν τα κατάφερε.

Έτσι λοιπόν, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης ετοιμάζεται να γυρίσει στην οικογένεια του, γίνονται και οι κατάλληλες διαδικασίες για να μπουν στο λογαριασμό του τα χρήματα που του αναλογούν. Μπορεί να μην ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος (δείτε τα χρήματα των διασήμων) ωστόσο κάθε εβδομάδα έπαιρνε ένα ικανοποιητικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο ηθοποιός έπαιρνε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο Survivor 5, γύρω στις 5.000 ευρώ, άρα αυτό σημαίνει πως στον τραπεζικό του λογαριασμό θα δει περίπου στις 25.000 ευρώ από την εταιρία παραγωγής Acun Media.

Τόσα χρήματα θα δει στον λογαριασμό του ο Βισκαδουράκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5