Survivor 5: Και άλλο χτύπημα για τον Βαλάντη - Η ψηφοφορία της χθεσινής 19/1 αποχώρησης

Αναλυτικά τα ποσοστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Και άλλο χτύπημα για τον Βαλάντη - Η ψηφοφορία της χθεσινής 19/1 αποχώρησης

Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως ο Βαλάντης είναι ο Τριαντάφυλλος 2 του Survivor 5, ωστόσο, αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο. Ο τραγουδιστής στο συμβούλιο του νησιού για την 4η αποχώρηση από το παιχνίδι, ήταν εκείνος που έφυγε και πλέον βρίσκεται στο ξενοδοχείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η συμπεριφορά του ήταν εκείνη που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να τον διώξει! Είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του μιλώντας τους με πολύ άσχημα λόγια, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η άσχημη φράση που είπε στην Ευρυδίκη για την υγεία της. Μπορεί λοιπόν, στην αρχή οι τηλεθεατές να τον υποστήριζαν, ωστόσο, τους έχασε λόγω των όσον έκανε.

Μάλιστα, μετά την πίκρα που έφαγε, ακόμη ένα άσχημο γεγονός ήρθε για να του ρίξει και άλλο την ψυχολογία. Η ήττα του στην ψηφοφορία ήταν συντριπτική.

Η ψηφοφορία του Survivor 5

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έσπασε κάθε ρεκόρ 85%, τον Θανάση Βισκαδουράκη υποστήριξε το 8,9% των τηλεθεατών, ενώ τον Βαλάντη μόνο το 6,9%.

Πόσα λεφτά έβγαλε από το παιχνίδι

Ο τραγουδιστής ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...