Survivor 5: Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής φέτος

Τα πάνω κάτω στις στοιχηματικές μετά την αποχώρηση του Πιλίδη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός φέρεται να είναι ο μεγάλος νικητής φέτος

Όπως πολύ σωστά σας είχε γράψει πρώτο το Youweekly.gr ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχώρησε από το Survivor εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η αποχώρησή του όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει ανατρέψει τα στατιστικά των στοιχηματικών για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι.

Ο Γιωρικάς από την πρώτη ημέρα που μπήκε στα αγωνίσματα έδειξε το πόσο δυνατός παίκτης είναι. Συμπαίκτες και αντίπαλοι τον είχαν από φόβο ασχέτως που όλοι έλεγαν τα καλύτερα για εκείνον.

Στις στοιχηματικές, δε, το όνομά του φιγούραρε από την αρχή στην πρώτη θέση... Τώρα, όμως, ποιος μπήκε πρώτος; Ή μάλλον... ποια;

Τι λένε οι στοιχηματικές για το Survivor

Πρώτη και καλύτερη πλέον στις στοιχηματικές φιγουράρη η... Ασημίνα παρακαλώ! Η παίκτρια των Μαχητών φαίνεται ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι...

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές στη 2η θέση των φαβορί βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδη σε απόδοση 5.30, στην 3η ο Γιώργος Κατσαούνης με 7.00, ενώ στην 3η ο Σάββας Κάλφας με 9.00.

Πασίγνωστος τραγουδιστής ο σύντροφος της Ασημίνας

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι λάτρης της γυμναστικής αφού πέρα από το ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλήτρια στίβου και στα social media της, είδαμε πολλές φωτογραφίες με την ίδια να αθλείται. Μάλιστα και στο Survivor η ίδια είναι αρκετά ανταγωνιστική και πολύ δυναμική στους αγώνες.

Πέρα όλων αυτών δηλώνει και ερωτευμένη...

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση πως ο 55χρονος Χρήστος Δάντης είναι σε σχέση με παίκτρια του Survivor 5, την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο ο έρωτας του την ηλικία δεν την κοιτά!

Μπορεί λοιπόν η σχέση τους να είναι πλέον γνωστή, ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ενώ ούτε και η παίκτρια έχει πει το όνομα του κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της στο παιχνίδι.

Βέβαια, πριν από μερικές ώρες, ο Χρήστος Δάντης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο του Survivor και έγραψε «The warrior princess».

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Survivor