Survivor 5: Γενέθλια για την Μαρία Αντωνά - Η τούρτα με το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη

Άκρως πρωτότυπη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Γενέθλια για την Μαρία Αντωνά - Η τούρτα με το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή 30/1 μέρα για την Μαρία Αντωνά, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η όμορφη δημοσιογράφος πέρασε την μέρα αυτή με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι, χωρίς όμως τον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη Σοϊλέδη, καθώς βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η τούρτα που ετοίμασαν στην Μαρία Αντωνά οι φίλοι της ήταν αρκετά ιδιαίτερη και πρωτότυπη, καθώς απεικόνιζε το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά, η ίδια, λίγη ώρα μετά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι που έκανε.

Όπως βλέπουμε, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ πριν λίγο καιρό η Μαρία είχε προχωρήσει ξανά σε μια ανάρτηση για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση της Αντωνά για τα γενέθλιά της και η τούρτα με το πρόσωπο του Σοϊλέδη

Η τούρτα της Αντωνά με το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη

Τι είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην Αντωνά πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor μπήκε πριν μερικές μέρες ο Άρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί του.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου.

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!» είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.