Survivor 5: Τα «καρφιά» της Βρισηίδας για τον Άρη Σοιλέδη - «Είναι εγωπαθής..»

Τι δήλωσε για τον συμπαίκτη της;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα «καρφιά» της Βρισηίδας για τον Άρη Σοιλέδη - «Είναι εγωπαθής..»

Μετά την νίκη των Διασήμων στο σημερινό 31/1 επεισόδιο του Survivor 5,οι συμπαίκτες του Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν την είσοδο του στο παιχνίδι, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τον αποθεώνει και να τονίζει το πόσο σημαντική και εύκολη ήταν η ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όμως είχε αντίθετη άποψη και το εξέφρασε ανοιχτά. Μάλιστα, τον αποκάλεσε εγωπαθή, τονίζοντας πως βγάζει κάποιες αρχηγικές τάσεις απέναντι στις γυναίκες.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Άρη Σοϊλέδη

«Εγώ προσωπικά δεν περίμενα τον Άρη να με εμψυχώσει για να φέρω νίκες. Έφερνα και πριν. Είναι ότι είναι πολύ εγωπαθής και πολλές φορές μπαίνει μπροστά και λέει τι να κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Βασικά δεν συμβουλεύει λέει θα κάνεις αυτό εσύ και αυτό εσύ. Πρέπει να το συζητήσουμε σαν ομάδα.», είπε χαρακτηριστικά η Βρισιήδα.

Οι δηλώσεις της Αντωνά για τον Σοϊλέδη και το Survivor 5

Στο Survivor μπήκε πριν μερικές μέρες ο Άρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί του.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου.

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!» είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.