Survivor 5 - highlights 31/1: Το νέο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε και οι 2 ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αναλυτικά όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 31/1: Το νέο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε και οι 2 ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκαλυπτικό και ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 31/1 επεισόδιο του Survivor 5, αφού αποκαλύφθηκε το ζευγάρι του ριάλιτι, βγήκαν οι 2 ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ είχαμε πάλι πολλά "καρφιά" και σπόντες.

Τα 31/1 highlights του Survivor 5

«Δεν υποστηρίζω την Μυριέλλα» - Αρχίζει και αποστασιοποιείται η Ναυσικά

Την αποστασιοποίησή της από την Μυριέλλα αρχίζει και δείχνει σιγά σιγά η Ναυσικά, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της στο 31/1 επεισόδιο του Survivor 5.

Με αφορμή το φλερτ της ηθοποιού με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και την απόφασή της να μην ξανά ασχοληθεί μαζί του, η Ναυσικά αποκάλυψε ότι παρόλο που είναι φίλη της, δεν την υποστηρίζει και δεν συμφωνεί με τα όλα όσα κάνει ή λέει. Μάλιστα, ανέφερε πως βλέπει στην Μυριέλλα τον εαυτό της, αλλά πριν 10 χρόνια, που πίστευε σε παραμύθια και πρίγκιπες.

«Δεν υποστηρίζω την Μυριέλλα, καταλαβαίνω την Μυριέλλα. Η Μυριέλλα είναι η Ναυσικά 10 χρόνια πριν…πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα. Πιστεύει στα παραμύθια στην καλοσύνη των ανθρώπων. Δεν ήταν ότι ερωτεύτηκε αυτό που είναι σου άρεσε αυτό που είχες πλάσει στο μυαλό σου ένα ιδανικό… μόλις είδε ότι δεν είναι ιδανικό… δεν είναι ο πρίγκιπας της τελείωσε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μυριέλλας μετά το «διαζύγιο» από τον Κατσαούνη

Με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ξεκίνησε το 31/1 επεισόδιο του Survivor 5, αφού η Μυριέλλα Κουρεντη, μετά την ανακοίνωση της στο συμβούλιο του νησιού για τον τερματισμό της σχέσης της με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη δημόσια συγνώμη προς την ομάδα της, αποφάσισε για μια τελευταία φορά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η παίκτρια τοποθετήθηκε επίσης στην κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε πως δεν θέλει καμια επαφή με τον Κατσαούνη πλέον, καθώς έπεσε από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα του. Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν δίκαιη η υποψηφιότητα του, καθώς έχει κάνει πολλά φάουλ απέναντι στην ομάδα του και έχει απογοητευτεί πάρα πολύ.

«Μετά από τα χθεσινά λεγόμενα του Γιώργου στο Συμβούλιο, έχω να πω ότι ήρθε και το διαζύγιο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την στάση του. Αυτά που προσπάθησε να πει για να πάρει την προσοχή από αυτά που κάνει και να την στρέψει αλλού… Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είμαι τελείως απογοητευμένη. Πλέον δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, τον θεωρώ επικίνδυνο πρώτα για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Χθες στην ψηφοφορία που είχε την πλειοψηφία των ψήφων για αποχώρηση, ήταν το δίκαιο κατά την γνώμη μου. Είχε κάνει πολλά φάουλ στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη:

Το ξεκαθάρισμα για τον καβγά με την Ευρυδίκη:

Γιώργος Κατσαούνης: «Ψυχολόγος είναι ο Σάββας! Ξέρει να παίζει με τις ψυχολογίες των ανθρώπων»

Αρκετά ενοχλημένος και αδικημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την απόφαση των συμπαικτών του να τον ορίσουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο αγρότης του ριάλιτι έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την ομάδα του, από την οποία μάλιστα τόνισε πως νιώθει αρκετά αδικημένος, μιας και έχει συμφέρει αρκετά, τόσο στην παραλία όσο και στους αγώνες.

Μάλιστα, ο Γιώργος αναφέρθηκε και στον Σάββα, τονίζοντας πως είναι ψυχολόγος και ξέρει πολύ καλά να παίζει με τις ψυχολογίες των συμπαικτών του!

Όλοι οι Μαχητές εναντίον του Κατσαούνη - Το «σχέδιο εξόντωσης» για να τον βγάλουν εκτός

Όλοι σχεδόν οι Μαχητές έχουν ταχθεί εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη, για αυτό και τον όρισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο προχθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Ο ίδιος τόνισε πως νιώθει αρκετά αδικημένος ενώ την ίδια στιγμή οι Μαχητές σχεδίαζαν πως να τον «εξοντώσουν» από το παιχνίδι. Ο Σπύρος που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία υποστήριξε πως δεν θα την αξιοποιήσει ατομικά αλλά συλλογικά για το καλό της ομάδας.

«Θέλω την βοήθειά σας από όλους. Ξεκάθαρα, ωραία κι όλοι μαζί. Να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο και με αυτά που βλέπει ο κόσμος να φύγει. Πρέπει να φύγει. Δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια ευθύνη μόνος μου παρά μόνο με συλλογική απόφαση. Θα χρησιμοποιήσω το κολιέ υπέρ όλης της εβδομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Σάββας βγήκε μπροστά και επέμενε να ψηφίσουν εκείνον για αποχώρηση, προκειμένου να λυθεί έτσι η κόντρα του με τον Γιώργο αλλά και να δουν πραγματικά τι υποστηρίζει το κοινό.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά το σχέδιο εξόντωσης των Μαχητών προκειμένου να διώξουν τον Γιώργο Κατσαούνη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και απόψε με σκορ 10-3 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Ο Κατσαούνης απασφάλισε για τον Σπύρο - «Το σχέδιο Μαρτίκα επέστρεψε»

Η ομάδα επέστρεψε στην παραλία αρκετά απογοητευμένη, με τον Σπύρο να προσεγγίζει τον Γιώργο Κατσαούνη, θέλοντας να μάθει τι έχει συμβεί με την Μυριέλλα.

Ωστόσο, ο αγρότης του παιχνιδιού αποστασιοποιήθηκε και του είπε πως ότι θέλει να του πει να το πει μπροστά στις κάμερες, προκειμένου να τον ακούσει όλος ο κόσμος.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες τόνισε πως το σχέδιο Μαρτίκα επέστρεψε και πως στο τέλος θα δικαιωθούν όλα όσα είχε πει εξαρχής ο Γιώργος.

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Σοφιάννας και Γιάννη - Η ενόχληση της Θωμαϊδος

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε δει ξεκάθαρα μόνο το φλερτ μεταξύ της Μυριέλλας και του Κατσαούνη στο Survivor 5, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ένα ακόμα. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη και την Σοφιάνα, όπου σας είχαμε ήδη πρωτοαποκαλύψει εμείς το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Τους ισχυρισμούς μας λοιπόν ήρθε στο αποψινό 31/1 επεισόδιο να επιβεβαιώσει με την σειρά της η Θωμαϊς, σε μια συζήτηση που είχε με τον Ανδρέα. Η νέα παίκτρια των Μαχητών λοιπόν ρώτησε την Πελαγία αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, καθώς κάθε φορά που εκείνη μιλάει στον πυροσβέστη, εμφανίζεται η Σοφιάννα.

Η Πελαγία ωστόσο της ξεκαθάρισε πως είναι φίλοι και πως αν θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, να ρωτήσει την ίδια την Σοφιάννα.

Τα «καρφιά» της Βρισηίδας για τον Άρη Σοιλέδη - «Είναι εγωπαθής..»

Οι συμπαίκτες του Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν την είσοδο του στο παιχνίδι, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τον αποθεώνει και να τονίζει το πόσο σημαντική και εύκολη ήταν η ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όμως είχε αντίθετη άποψη και το εξέφρασε ανοιχτά. Μάλιστα, τον αποκάλεσε εγωπαθή, τονίζοντας πως βγάζει κάποιες αρχηγικές τάσεις απέναντι στις γυναίκες.

«Εγώ προσωπικά δεν περίμενα τον Άρη να με εμψυχώσει για να φέρω νίκες. Έφερνα και πριν. Είναι ότι είναι πολύ εγωπαθής και πολλές φορές μπαίνει μπροστά και λέει τι να κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Βασικά δεν συμβουλεύει λέει θα κάνεις αυτό εσύ και αυτό εσύ. Πρέπει να το συζητήσουμε σαν ομάδα.», είπε χαρακτηριστικά η Βρισιήδα.

Ο Κατσαούνης κατέστρεψε το τοτέμ ασυλίας του Σπύρου - Τι συνέβη

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες του Survivor, με τους Μαχητές να είναι αυτοί που για δεύτερη φορά θα χρειαστεί να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους.

Ωστόσο, στην έναρξη του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε πως λείπει το τοτέμ ασυλίας από τον λαιμό του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος ήταν αυτός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Ο ίδιος λοιπόν με την σειρά του αποκάλυψε πως υπήρξε ένα ατύχημα με το τοτέμ αφού ο Γιώργος Κατσαούνης το πέρασε για σάκο του μποξ και το κατέστρεψε.

«Κόλαφος» ο Σάββας για τον Κατσαούνη - «Έχει χάσει το σεβασμό μου»

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα μεταξύ του Σάββα και του Κατσαούνη στο Survivor 5, με τον πρώτο να μιλά με αρκετά σκληρά λόγια για τον συμπαίκτη του, κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο ψυχολόγος της ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν θέλει και ούτε πρόκειται να έχει άλλα πάρε δώσε με τον αγρότη και πως πλέον πέρα από τα τελείως τυπικά, δεν θέλει να έχει τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, ο Σάββας τόνισε πως ο Γιώργος έχει χάσει πλέον κάθε σεβασμό του και πως δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Κατσαούνης από την μεριά του σχολίασε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία ενώ μάλιστα στην αρχή του επεισοδίου είχε δηλώσει πως ξέρει να παίζει με την ψυχολογία των συμπαικτών του.

Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές προκειμένου να οριστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν και την δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο δύο ακόμα συμπαίκτες τους.

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Ανδρέας, τον οποίο τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, συν το γεγονός πως παίζει περισσότερο ατομικά παρά συλλογικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Σπύρος, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, με τον ίδιο αφού πρώτα αποκάλυψε πως ο Κατσαούνης του κατέστρεψε το τοτέμ ασυλίας, να βγάζει στον τάκο την Άσπα. Έτσι λοιπόν αυτοί οι 2 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη διεκδικούν την ψήφο του κοινού και την παραμονή τους στο παιχνίδι.