Survivor 5: Τις χώρισαν οι συμπαίκτες τους - Άγριο σκηνικό ανάμεσα σε Σοφιάννα και Θωμαΐδα

Αρπάχτηκαν μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Τις χώρισαν οι συμπαίκτες τους - Άγριο σκηνικό ανάμεσα σε Σοφιάννα και Θωμαΐδα

Ένα νέο... love story φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στο Survivor, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να ανακοινώνει το δικό της... διαζύγιο, αλλά δύο άλλους παίκτες, αυτή την φορά της ίδιας παραλίας, να μοιάζουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Ο Γιάννης Τσολάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη δείχνουν να εξελίσσεται ένα φλερτ μεταξύ τους. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά, όμως κρατάνε χαμηλό προφίλ μπροστά στις κάμερες, αν και δεν κρύβουν πως υπάρχει κάτι παραπάνω από μια συμπάθεια μεταξύ τους.

Πίσω από τις κάμερες, ωστόσο, γίνονται ακόμη πιο εκδηλωτικοί και αυτό περνά, με τον καιρό, όλο και περισσότερο προς το κοινό, χωρίς να λείπουν όμως και οι αντιδράσεις στην παραλία των Μαχητών, που προέρχονται από... αντιζηλία.

Αυτή αφορά περισσότερο τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, η οποία δεν κρύβει την ενόχλησή της για το ειδύλλιο αυτό. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει, μάλλον, αισθήματα με τη σειρά της για τον όμορφο συμπαίκτη της και στο τελευταίο επεισόδιο το φανέρωσε λίγο παραπάνω, ρωτώντας την Πελαγία αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, καθώς κάθε φορά που εκείνη μιλάει στον πυροσβέστη, εμφανίζεται η Σοφιάννα... διαβάστε τη συνέχεια για τον καυγά στο Athensmagazine.gr