Survivor 5: «Λύγισε» η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Θέλω να γυρίσω πίσω...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Λύγισε» η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Θέλω να γυρίσω πίσω...»

Μετά την Μυριέλλα Κουρεντή και το μήνυμα του Τζον, σειρά είχε η Αθηνά Ευμορφιάδη να απολαύσει τη νίκη των διασήμων στο σημερινό 1/2 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Η αθλήτρια έλαβε δύο μηνύματα, ένα από τον φίλο της Θανάση, που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα αμέσως, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα δεύτερο μήνυμα από τον σύντροφό της αυτή την φορά που την έκανε να λυγίσει κυριολεκτικά.

Η Αθηνά, η οποία έκλαιγε με λυγμούς, εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες της ότι η οικογένειά της και ο άνθρωπος της είναι οι λόγοι που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του συντρόφου της Αθηνάς Ευμορφιάδη στο Survivor 5

Το μήνυμα της συντρόφου του Λάμπρου στο Survivor 5

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα δυνατό σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συντρόφους και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.

Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία έστειλε ένα όλο αγάπη φωνητικό στον αγαπημένο της αφιερώνοντας μάλιστα και ένα τραγούδι.

«Σ' αγαπάω», ακούσαμε να λέει η Στεφανία, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε ασκήσεις ορθοφωνίας για να μπορέσει να τραγουδήσει το σύνθημα της ομάδας των Διασήμων.