Survivor 5: Τα γυρνάει ξανά η Μυριέλλα για τον Κατσαούνη - «Κάποιες αρετές που είχα διακρίνει ισχύουν»

«Όταν τον είδα να συγκινείται με την αποχώρηση της Άσπας...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Τα γυρνάει ξανά η Μυριέλλα για τον Κατσαούνη - «Κάποιες αρετές που είχα διακρίνει ισχύουν»

Στον Γιώργο Κατσαούνη και στο γεγονός πως συγκινήθηκε με την αποχώρηση της Άσπας από το Survivor 5 αναφέρθηκε η Μυριέλλα κατά την διάρκεια του αποψινού 5/2 επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν στεναχωρήθηκε που δεν έφυγε ο Γιώργος γιατί είναι άνθρωπος που δεν κρατάει καθόλου κακίες, ότι και να της κάνει ο άλλος.

Μάλιστα, η Μυριέλλα τόνισε πως όταν είδε τον Γιώργο να συγκινείται με την αποχώρηση της συμπαίκτριας του, επιβεβαίωσε πως οι αρετές που είχε διακρίνει σε εκείνον, τελικά ισχύουν.

«Όταν είδα ότι συγκινήθηκε ο Γιώργος και στεναχωρήθηκε που θα αποχωρήσει η Άσπα, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα τα οποία είχα διακρίνει σε εκείνον σαν αρετές ίσχυαν, ισχύουν και θεωρώ ότι και εκείνος μετάνιωσε που εν μέρει ευθύνεται για αυτή την αποχώρηση. Αν είχε βγει στον τάκο η Άσπα με κάποιον άλλον ίσως να είχε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο Survivor. Ήθελαν οι Μπλε να παραδειγματιστεί ο Γιώργος με αυτή την ψηφοφορία αλλά δεν ήθελαν εν τέλει να φύγει», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη στο Survivor 5

Η Μυριέλλα ήταν αρραβωνιασμένη - Δείτε για πρώτη φορά τον επί 5 χρόνια, τότε, σύντροφό της

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για την συμμετοχή της στο Survivor 5 αλλά και για το ειδύλλιο που πρόλαβε να δημιουργηθεί και να τελειώσει - σε χρόνο dt - με αντίπαλο της παίκτη στο ριάλιτι, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Βέβαια, όταν το ειδύλλιο αυτό άρχισε να ανθίζει βγήκαν πολλά στην δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή, όπως ότι στην Ελλάδα έχει έναν άνθρωπο που την περιμένει, τον Τζον.

Το πρωί της Τρίτης 1/2, όμως, έγινε γνωστό και κάτι ακόμη από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η παίκτρια των Διάσημων έχει στο δάκτυλό της ένα τατουάζ με το αρχικό «Θ» από το όνομα ενός άντρα, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση πριν πέντε χρόνια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει και εκείνος στο δάκτυλό του το αρχικό «Μ» από το Μυριέλλα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και αντί για βέρες είχαν κάνει τα αρχικά των ονομάτων τους σε τατουάζ.