Ξέσπασε ο Θανάσης Μπέλλος στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Ήταν το χειρότερο Survivor! Μας πέταξαν...»

«Ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Θανάσης Μπέλλος στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Ήταν το χειρότερο Survivor! Μας πέταξαν...»

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/2 ο Θανάσης Μπέλλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το παιχνίδι, με τον ίδιο ωστόσο να "καταγγέλλει" πως ήταν το χειρότερο Survivor με διαφορά, ενώ είχε μάλιστα αποκαλύψει πως είναι στο χέρι του αν θα επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι ή όχι.

Το ξέσπασμα του Μπέλλου για το Survivor 5

«Έφυγα από το Survivor γιατί πραγματικά ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα. Ένιωσα τον εαυτό μου ευάλωτο πάρα πολλά σε θέματα υγείας. Καμία καταπόνηση δεν είχα… Σπάσιμο κεφάλι, σπάσιμο δάχτυλου κάτω… Είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν με πείραξε αυτό. Αυτά τα έχω ζήσει.

Αποχώρησα επειδή ένιωσα ότι μπορεί να κινδυνέψει η υγεία μου. Συζήτησα με την παραγωγή, είδα ότι ήθελαν να με κρατήσουν αλλά επειδή πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία είπαμε και οι δυο πλευρές να αποχωρήσω. Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν, ήθελαν να το κάνουν αυτό, πραγματικά σαν ναυαγούς. Ήμασταν πραγματικοί ναυαγοί. Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου δεν πεινούν όσο πεινούσαμε στις αρχές. 23 ημέρες δεν φάγαμε τίποτα, μόνο μια φακή που κερδίσαμε. Τώρα, αν δείτε, τρώνε καλύτερα», ανέφερε ο Θανάσης Μπέλλος.

Το σχόλιο του για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Θανάσης Μπέλλος, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρωτοφανές επεισόδιο στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή του, με τους δημοσιογράφους.

«Θέλω να πω και κάτι για το αεροδρόμιο. Είμαι 15 μέρες με προβλήματα και από έξω περιμένει η οικογένειά μου και δε βρίσκουν που είμαι. Εκείνη την ώρα προσπαθούσα να συνεννοηθώ και φάνηκα αγενής. Τους είπα να ηρεμήσουν γιατί ξέρω να το διαχειριστώ.

Η πρώτη ερώτηση ήταν τι έφαγα και απάντησα “ερωτήσεις είναι αυτές;”. Το είπα λίγο έντονα και δεν βγήκε ωραίο. Καλό είναι να ρωτάς πράγματα που μπορώ να σου απαντήσω. Ήμουν τόσες ώρες ταξίδι και όταν έρχεται ο άλλος και σου κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι να απαντήσεις. Εγώ ήθελα στους ανθρώπους αυτούς που περιμένουν ώρες, να πω ότι “είμαι καλά” και “ευχαριστώ”. Να μη γίνω αγενής και έγινα αγενής επειδή μίλησα» εξήγησε ο Θανάσης Μπέλλος.