Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Πραγματικό θρίλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Μία τεράστια ανατροπή σημειώθηκε στο σημερινό (7/2) αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, μιας και οι Μαχητές γύρισαν τον αγώνα από το 9-6 και κέρδισαν την ασυλία στο Flag Race με μία εντυπωσιακή ανατροπή, επιβεβαιώνοντας το spoiler του Youweekly.gr.

Οι Διάσημοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού και δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία. Έτσι σε λίγο θα βρεθούν εκ νέου στο συμβούλιο προκειμένου να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να χάσουν κανέναν παίκτη καθώς κατάφεραν να κερδίσουν και την πρώτη ασυλία.

Η νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5

Survivor 5: Τελικά είναι αλήθεια, θα μπει στο παιχνίδι - Βίντεο από το αεροδρόμιο! Έφυγε σήμερα 7/2

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Survivor πέταξε σήμερα 7/2 από Ελλάδα για να πάει Άγιο Δομίνικο! Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε δοκιμαστεί ξανά στο παρελθόν αλλά λόγω υγείας δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στο νησί.

Ο λόγος φυσικά - για όσους ήδη δεν το κατάλαβαν - για την Κάτια Ταραμπάνκο! Το πρωί της Δευτέρας 7/2 το Super Κατερίνα μετέδωσε πλάνα του μοντέλου από το αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή της! Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια λόγω ψωρίασης είχε απομακρυνθεί πέρυσι από το παιχνίδι και για να μπει πάλι φέτος πέρασε από μια σειρά εξετάσεων πολύ αυστηρή!

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια αφήνει πίσω της τη νέα της σχέση. Τον τρίτο σύντροφο μέσα σε 1,5 χρόνο... (δείτε φωτογραφίες του εδώ).