Survivor 5 Spoiler 8/2: Η ομάδα που κερδίζει το Sport Game

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 Spoiler 8/2: Η ομάδα που κερδίζει το Sport Game

Τα σκληρά φαίνεται πως έχουν περάσει στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη παλέψει για τις δύο ασυλίες και το έπαθλο επικοινωνίας να ακολουθεί σήμερα (8/2), όπως και κάθε Τρίτη.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανέδειξε αυτή την εβδομάδα ως απόλυτους θριαμβευτές τους Μαχητές, οι οποίοι αυτή την φορά κατάφεραν να ανασυγκροτηθούν, να πάρουν τους δύο αγώνες ασυλίας και να επιβιώσουν για αυτή την εβδομάδα, βάζοντας σε δύσκολη θέση τους Διάσημους, αφού έπρεπε να ψηφίσουν για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Το σίγουρο είναι, μάλιστα, ότι ένας παίκτης από την κόκκινη ομάδα είναι αυτός, που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Πέντε εξ αυτών παλεύουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Ποιος κερδίζει απόψε 8/2 το Sport Game στο Survivor 5

Πριν από αυτό, όμως, σήμερα έχουμε «διπλή» αγωνιστική ημέρα, με έπαθλο επικοινωνίας και sports game. Για το έπαθλο επικοινωνίας σας ενημερώσαμε νωρίτερα πως οι Κόκκινοι είναι αυτοί που το κερδίζουν και σίγουρα θα κλάψουμε όλοι με το επεισόδιο, μιας και απόψε θα λάβουν μηνύματα από τις οικογένειες τους.

Ωστόσο, σας έχουμε και το χρώμα της ομάδα που κερδίσει το Sport Game! Φαίνεται λοιπόν πως η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για τους Διάσημους, μιας και θα νικήσουν κι αυτό το παιχνίδι! 2/2 λοιπόν απόψε οι Κόκκινοι.

Η ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor 5

Μπορεί στην αρχή οι πληροφορίες να ήθελαν να φεύγει η Αθηνά Ευμορφιάδη, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως οι αντίπαλοι της είναι και πιο γνωστοί από την ίδια, όμως στα γραφεία του Youweekly.gr έφτασε πριν λίγα λεπτά μια τεράστια ανατροπή που έσκασε σαν "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης που φεύγει είναι άνδρας που μάλιστα έχει αποσπάσει πολλά σχόλια από το twitter με τα περισσότερα να είναι θετικά τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τον αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα! Ναι καλά διαβάσατε και εμείς πάθαμε σοκ μόλις το μάθαμε, αφού όντως περιμέναμε να αποχωρήσει η Αθηνά, αφού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στα social media λόγω των τσακωμών της με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχωρεί από το Survivor 5