Survivor 5 - Πιλίδης: "Έπιασα την Μυριέλλα σε κάποια φάση off κάμερας..."

Αποκλειστικές δηλώσεις! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - Πιλίδης:

Τι να πρωτοπείς γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Στα 22 του χρόνια έχει μάθει να παλεύει με θηρία, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς ουσιαστικά στήριξη από κανέναν παρά τους δικούς του. Ο Γιώργος Πιλίδης μιλάει για τους τραυματισμούς που σημάδεψαν την καριέρα του στην πάλη, για τις δυσκολίες εντός και εκτός Survivor, για τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί οσονούπω (δείτε την εδώ) και μας δείχνει πως ο αθλητής δεν είναι (μόνο) τα μετάλλια, αλλά το μέταλλο που κρύβει στην καρδιά του.

Από την πρώτη στιγμή το κοινό τον αγάπησε και τον έχρισε φαβορί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι, αν δεν αποχωρούσε για λόγους υγείας, θα βρισκόταν και στην πρώτη θέση. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο πραγματικά, δεν ξέρω πώς να ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη που έχω λάβει», δηλώνει ο Γιώργος και ξεκινάει να μας λέει την προσωπική του ιστορία.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Πιλίδη

Survivor 5 - Πιλίδης περιοδικό YOU

Τι σε οδήγησε στο Survivor;

Κυρίως οικονομικοί λόγοι.

Πώς ήταν η πρώτη νύχτα στην παραλία;

Επειδή είχαμε κουραστεί πολύ απ’ το γύρισμα και απ’ το jet lag, πέσαμε ξεροί για ύπνο. Το «πανηγύρι» ξεκίνησε από τη δεύτερη νύχτα, τότε ήρθε η πείνα και όλα τα υπόλοιπα.

Πώς είδες τη σχέση του με τη Μυριέλλα; Σε εκνεύριζε να βλέπεις μία κοπέλα απ’ τη δική σου ομάδα να έρχεται κοντά με έναν «αντίπαλο»;

Δεν με πείραζε καθόλου, όμως η στάση της Μυριέλλας ενοχλούσε όλη την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν κάποιες φάσεις που είχαμε μαλώσει με τους «Μαχητές» και θα μπορούσε να κάνει ένα βήμα πίσω, για να μην εκνευρίσει την ομάδα της. Αλλά η ίδια δεν το σκεφτόταν έτσι.

Με ποιο συμπαίκτη σου δεν μπορούσες άλλο;

Με την Μυριέλλα, και της το είπα στα ίσα. Την έπιασα σε μία φάση off camera και της είπα «Δεν σε αντέχω, δεν σε μπορώ. Είσαι ανυπόφορη».

Υπήρχαν τσακωμοί που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Aρκετοί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 9/2, και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ