Survivor 5: "Λύγισε" η Μαρία Αντωνά για τον θάνατο του αδερφού και του πατέρα του Άρη Σοϊλέδη

«Συγκινήθηκα γιατί τα έχουμε περάσει μαζί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Η Μαρία Αντωνά έχει δηλώσει δημόσια πως βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη καθώς συμμετέχει στο φετινό Survivor 5. Έτσι, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου η ομάδα των Διασήμων επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την ανάδειξη του νικητή ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και του αδερφού, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά έξι μηνών, και συγκίνησε. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά βλέποντας απόσπασμα από όσα είπε ο αγαπημένος της στο Survivor, “λύγισε” καθώς θέλησε να αναφερθεί σ εκείνον.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

«Συγκινήθηκα γιατί τα έχουμε περάσει μαζί όλα αυτά και τα δύο. Και μάλιστα, όταν ο Άρης έχασε τον αδερφό του είχα να τον δω τέσσερις μήνες. Είχα πάει στο Βουκουρέστι και μόλις είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα του που του είπε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του.

Αυτό κατά επέκταση δημιούργησε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Ο Άρης με τον μπαμπά του ήταν πάρα πολύ δεμένος και το έζησε πολύ δραματικά και πολύ άσχημα, γιατί ήθελε να είναι ο πατέρας του στον γάμο του και να δει το παιδί του. Έχει κάνει τατουάζ την ημερομηνία που έχει πεθάνει ο μπαμπάς του, για αυτό έκλαψε πιο πολύ. Έγινε πολύ γρηγορά, σε λιγότερο από 6 μήνες».

«Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο» - "Ράγισε" καρδιές ο Άρης Σοϊλέδης

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονται στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από την οικογένειά τους.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή του Γιώργου Λιανού έκανε όλους τους Διάσημους να «καταρρεύσουν», μιας και τους λείπουν πάρα πολύ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Άρη Σοϊλέδη, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως μένει μακριά από την οικογένειά του από 15 χρονών λόγω της επαγγελματικής του πορείας και πως έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα, καθώς μέσα σε ένα εξάμηνο έχασε τόσο τον πατέρα όσο και τον αδερφό του.

«Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο.Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται», είπε με δάκρυα στα μάτια