Survivor 5: Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του, Απόστολο: «Με έχει συγκινήσει»

«Εγώ του βγάζω το καπέλο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του, Απόστολο: «Με έχει συγκινήσει»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/02 ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor 5 καθώς δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο.

Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή».

Ο Απόστολος κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβε μήνυμα από τον Σάκη - Χαμός στο Twitter

Το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Φυσικά, ένα από τα μηνύματα που περιμέναν πως και πως οι τηλεθεατές ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά στον αδερφό του, Απόστολο, μιας και πρόσφατα ο σεφ του αφιέρωσε την νίκη του.

Ωστόσο, ο Απόστολος διάβασε τα μηνύματα που έλαβε από την μητέρα αλλά και τον αδελφό του, Νίκο όχι όμως από τον Σάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του twitter απογοητεύτηκαν πλήρως.