Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό (9/2) αγώνισμα στο Survivor 5 (δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει), ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στην κλινική.

Ο παρουσιαστής δεν εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια των Διάσημων και αρκέστηκε στο να πει πως αισθάνθηκε μία αδιαθεσία.

H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor 5

«Πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως η Βρισηίδα έχει μεταφερθεί στην κλινική γιατί ένιωσε μια αδιαθεσία χθες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Αμέσως μετά, οι Μαχητές επιτέθηκαν στην Μυριέλλα

Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μόνο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αυτός που παραπονέθηκε για την ατάκα της Μυριέλλας Κουρεντή στο χθεσινό (8/2) αγώνισμα του Survivor 5 για το φαγητό. Η ομάδα των Μαχητών «επιτέθηκε» στην ηθοποιό μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

«Ένιωσα χτες ότι πατήθηκα σαν αποτσίγαρο όταν βγήκε και άρχισε να λέει ότι και ότι εμείς πεινάμε και ότι η όρεξη ανοίγει τρώγοντας. Είμαι νευριασμένος, εγώ τσιγκλίστηκα», είπε ο Σάββας, ενώ ο Κατσαούνης συμπλήρωσε: «Ή μάλλον μας κάνει πλάκα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Άσε τις πονηράδες σε εμένα».

Η Μυριέλλα πήγε να δικαιολογηθεί αλλά δεν πρόλαβε, ενώ η Ευρυδίκη ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της από την ομάδα των Μαχητών.