Survivor 5: Συγκλονίζει η Αθηνά Ευμορφιάδη με το πρόβλημα υγείας της - «Αν δεν το προλάβαινα…»

«Αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει δυο φορές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Συγκλονίζει η Αθηνά Ευμορφιάδη με το πρόβλημα υγείας της - «Αν δεν το προλάβαινα…»

Πριν λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη από το φετινό Survivor 5 καθώς δεν άντεχε άλλο μακριά από την αγαπημένη της κορούλα. Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ήταν ένα από τα πιο κοντινά άτομα για εκείνην μέσα στο παιχνίδι "σπάραξε" στο κλάμα με την απόφασή της.

Μάλιστα, η 32χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δυο φορές, το οποίο είναι παρόμοιο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη

«Εγώ στην αρχή μπήκα πολύ φουριόζα. Ξαφνικά άρχισα να έχω ένα άγχος πολύ περίεργο. Είχα άγχος για τη σωματική μου υγεία, γιατί ακόμη είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην τραυματιστώ. Νευρίαζα με τις ήττες μου. Είχαμε καταλάβει πως ο Βαλάντης ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ και ο Βαλάντης τον εκμεταλλεύονταν.

Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της. Που το έχω ζήσει και εγώ αυτό το συμβάν. Το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά με την Ευρυδίκη.

Το έχω περάσει δυο φορές εγώ αυτό που συνέβη στην Ευρυδίκη. Και ξαφνικά το επόμενο βράδυ να λες “καλά να πάθεις, σου άξιζε και δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει”. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται. Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη.

Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Εγώ ευτυχώς αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Δεν ήταν μια φορά, ήταν δυο φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα».

«Ο κόσμος σου έδειξε πως σε...» - Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της Αθηνάς μετά την αποχώρησή της

Την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 9/2 η Αθηνά Ευμορφιάδη καθώς έλεγε συνεχώς πως της έχει λείψει το σπίτι της και το παιδί της. Μαζί της έφυγε όμως και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Αθηνάς από το Survivor, ο σύντροφός της, Γιάννης Μαυροκορδάτος αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Για δεύτερη φορά ο κόσμος σου έδειξε πως σε αγαπάει και σε θέλει στο παιχνίδι. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Η δική μου τοποθέτηση; Στηρίζω πάντα τη δικιά σου και σωστή μόνο απόφαση. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Σε περιμένω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυροκορδάτος.

undefined

undefined