Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Με σκόρ 10-8

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Αγώνισμα επάθλου έπαιξαν σήμερα 12/2, Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5, οι οποίοι πάλεψαν με νύχια και με δόντια για ένα πιάτο λαχταριστά μακαρόνια. Ο σημερινό στίβος μάχης ήταν πολύ δυνατός και απαιτούσε έναν συνδυασμό από ικανότητες με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ανανεωμένες με την είσοδο των τριών νέων παικτών αλλά και της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Οι παίκτες έδωσαν για άλλη μια φορά το 100% του εαυτού τους με την ομάδα που τα κατάφερε τελικά να είναι, για άλλη μια φορά, η Κόκκινη με σκορ 10 - 8, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Μάλιστα, τον τελευταίο και νικητήριο πόντο τον έφερε ο νέος παίκτης της ομάδας των Διασήμων, Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος σημείωσε ένα εντυπωσιακό τρία στα τρία στο σημερινό αγώνισμα επάθλου.

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

Πως μοιράστηκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor 5

Μπορεί στο σημερινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5 να είδαμε την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές την είσοδο τριών ακόμα νέων παικτών.

Η ιδιαιτερότητα της εισόδου τους ήταν ότι δεν είχε προαποφασιστεί η ομάδα στην οποία θα ήταν μέλη, όμως μέσω τυχαίας κλήρωσης επιλέχθηκε τελικά ο τρόπος με τον οποίο μοιράστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρείς νέοι παίκτες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Άγγελος Πούλης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Δύο από τους παίκτες πέρασαν στην κόκκινη ομάδα (Γιώργος και Τάκης), ενώ ένας πέρασε στην ομάδα των Μαχητών (Άγγελος).