Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Έχω κάνει τεράστια υπομονή αλλά φτάνει...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - «Έχω κάνει τεράστια υπομονή αλλά φτάνει...»

Λίγο μετά την νίκη τους στο Survivor 5, οι Διάσημοι και οι Μαχητές κλήθηκαν να σχολιάσουν το αποτέλεσμα που έφεραν στο αγώνισμα ασυλίας, με την μπλε ομάδα να είναι καταρρακωμένη και την κόκκινη σε αρκετή ένταση, χωρίς να χαίρεται ιδιαίτερα για την νίκη που σημείωσε. Ο λόγος ήταν ο άγριος καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που δημιούργησε αρκετό πανικό και δυσαρέσκεια σε ολόκληρη την ομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να υποστηρίξει την Ναυσικά λέγοντας πως είναι ένας καλός χαρακτήρας που δεν προκαλεί εντάσεις, με την δεύτερη να υποστηρίζει πως δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή και ότι έχει φτάσει στα όρια της.

Η λογομαχία της Βρισηίδας με την Ναυσικά στο Survivor 5

Τα "αιχμηρά" λόγια της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.