Survivor 5: Τα αιχμηρά σχόλια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην Ασημίνα - «Βγαίνεις ψεύτρα...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα αιχμηρά σχόλια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην Ασημίνα - «Βγαίνεις ψεύτρα...»

Το αποτέλεσμα που βγήκε από την κάλπη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, σχολίασαν οι Διάσημοι στην έναρξη του αποψινού 14/2 επεισοδίου, καθώς όπως είπαν, η υποψηφιότητα του Ανδρέα Ματθαιακάκη είναι ένα γεγονός που δεν έχει βάση, διότι ο παίκτης αυτός είναι ένας από τους καλύτερους της μπλε ομάδας και είναι πολύ υψηλά στατιστικά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μάλιστα τόνισε ότι φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν ψηφίζουν αγωνιστικά αλλά στρατηγικά, για να προστατέψουν την Πελαγία Καζολέα η οποία είναι μια αδύναμη παίκτρια. Η ίδια μάλιστα, χαρακτήρισε την Ασημίνα ψεύτρα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως από μόνη της η ομάδα αναιρεί το λόγο της.

Τα σχόλια των Διασήμων για την ψηφοφορία των Μαχητών στο Survivor 5

Ο παίκτης των Μαχητών του Survivor 5 που έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο

Το Survivor 5 απόψε 14/2 το βράδυ επιστρέφει και θα είναι ανατρεπτικό και πολύ σοκαριστικό, αφού θα έχουμε έναν σοβαρό τραυματισμό παίκτη, ενώ ένας άλλο θα οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, δεν θα δώσει το παρών ούτε στο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρήσαμε στο trailer που βγήκε από νωρίς σήμερα το πρωί, ένας παίκτης των Μαχητών απουσιάζει από τη θέση του αλλά στο trailer δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του και στο τι συνέβη. Εμείς όμως μάθαμε!

Ο Άγγελος Πούλης λοιπόν τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών σύμφωνα με πληροφορίες μας φέρεται πως τραυματίστηκε και χρειάστηκε να τον δει ειδικός για να τον εξετάσει.

Μπορεί στο trailer να μην το είδαμε, αφού δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, όμως ο Γιώργος Λιανός θα το ανακοινώσει λίγο πριν το αγώνισμα.

Survivor 5 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Σπύρος Πούλης