Survivor 5: Η Βρισηίδα έβαλε "φυτιλιές" στην Κάτια για τα ματσαρίσματα - «Σε βάζουν όλο με την Ασημίνα και τη Σοφιάννα»

Πολύ ηρέμησαν οι Διάσημοι και θέλει να το αλλάξει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα έβαλε

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο (δείτε εδώ την εντυπωσιακή είσοδό της) και ήδη πρόλαβε να δημιουργήσει «σούσουρο» γύρω από το όνομά της. Συγκεκριμένα, την πλησίασε η Βρισηίδα και της είπε ότι η Μυριέλλα και η Ναυσικά «μαγειρεύουν» τα ματσαρίσματα για να μην χαλάσουν τα στατιστικά τους.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι έχει παρατηρήσει εδώ και λίγες μέρες πως η Μυριέλλα και η Ναυσικά επιλέγουν τη Μαίη και την Πελαγία, ενώ αφήνουν για την Κάτια και την Ευρυδίκη την Ασημίνα και τη Σοφιάννα, οι οποίες είναι οι πιο καλές παίκτριες των Μαχητών.

Οι «φυτιλιές» της Βρισηίδας στην Κάτια στο Survivor 5

"Μαλλιοτραβήγματα" με το "καλημέρα" - Άγριος τσακωμός Ταραμπάνκο και Ναυσικάς!

Τι και αν η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις μπήκε στο Survivor 5 και δεν έχουμε δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο, είχε και τον πρώτο άγριο καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε και η εκπομπή "Love It" του ΣΚΑΙ, η Κάτια Ταραμπάνκο από την πρώτη κιόλας μέρα της στο νησί θα έχει και τις πρώτες αντιπάθειες. Μπορεί αρχικά ο ενθουσιασμός των παικτών να είναι μεγάλος για την άφιξη μιας νέας δυνατής παίκτριας στην ομάδα τους αλλά αυτό δεν θα αρέσει σ' όλους!

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα έρθει με το "καλημέρα" σε σύγκρουση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τις δύο κοπέλες να φαίνεται πως έχουν... προηγούμενα από το παρελθόν τους στην Ελλάδα, αφού δεν είναι και άγνωστες! Τι θα συμβεί ακριβώς;

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 5: Άγρια επίθεση Σπύρου Μαρτίκα στην Σοφιάννα Αβραμάκη- «Κλέβεις πεινασμένους...»

Survivor 5: «Όσο εμείς κερδίζαμε τις ασυλίες, εκείνοι...» - Έκανε άνω κάτω τους Μαχητές ο Μαρτίκας