Survivor 5: «Το ρύζι εκλάπη» - Στο στόχαστρο πρώην παίκτη η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την τελευταία της δήλωση

«Δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Το ρύζι εκλάπη» - Στο στόχαστρο πρώην παίκτη η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την τελευταία της δήλωση

Λίγο μετά το σχόλιο που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό (16/2) επεισόδιο του Survivor 5 για το ρύζι που είχε κλέψει πέρυσι, ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και να εξηγήσει με ποιον ακριβώς τρόπο έγιναν ορισμένα γεγονότα.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου μετά το σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5

«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπισουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζομενη την υγεία της.

Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε ασχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς.

Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσενα. Εάν της ακυρωθηκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε - «Δύσκολα θα πεις όχι»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Γιώργος Λάγιος, ο πρώην σύντοφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε το μοντέλο για να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί αστρονομικά ποσά για την Κάτια, ενώ φήμες τη θέλουν να έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον Ατζούν για το φαγητό.

«Με 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, φαντάζομαι είναι ένα κίνητρο που πολύ λίγοι άνθρωποι λένε όχι σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα πρέπει να δώσει ένα show. Τώρα, το τι θα δούμε μέσα από αυτό και ποιο είναι το τίμημα για να βγουν αυτά τα χρήματα, σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, οι ανασφάλειές μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει αρκετά. Αν ο κόσμος ψηφίζει με βάση ποιος κάνει show, φαντάζομαι ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάει μακριά», είπε χαρακτηριστικά.