Survivor 5: "Έχω αρχίσει να ανησυχώ πάρα πολύ" - Δύσκολες ώρες για την Μυριέλλα Κουρεντή

"Θα πέσω κάτω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Καθόλου καλά δεν είναι ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς όπως αποκάλυψε στο αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor 5, δεν μπορεί καθόλου να κοιμηθεί, εξαιτίας μερικών συμπαικτών της που ροχαλίζουν όλο το βράδυ.

Η ηθοποιός λοιπόν τόνισε στην κάμερα πως έχει αρχίσει να ανησυχεί πάρα πολύ με αυτήν την κατάσταση και πως ψυχολογικά είναι ράκος.

«Εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος, βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες. Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει… Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω. Δεν μπορώ άλλο! Ψυχολογικά δεν μπορώ! Είμαι ράκος, είμαι ράκος», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για την ψυχολογική της κατάσταση στο Survivor 6

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 20/2).

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.